Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Și-au înmormântat bunica alături de telefonul ei mobil: ce mesaj au primit nepoții în miezul nopții

Postat la: 18.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După decesul Lesley Emerson, o femeie în vârstă de 59 de ani din Marea Britanie, familia sa a decis să îngroape un telefon mobil alături de ea în mormânt.

În momentele în care îi simțeau lipsa, membrii familiei îi trimiteau mesaje pe acest număr. Însă, momentul de șoc a survenit atunci când nepoata lui Lesley, Sheri, a primit un mesaj de la același număr, care răspundea la toate mesajele trimise, scrie Daily Mail.

În mesajul primit de Sheri scria: "Veghez asupra ta. Vei trece peste și totul va fi bine". Când a văzut mesajul, și mai ales numărul de telefon de pe care era trimis, tânăra a simțit că o lasă picioarele. "Eram în stare de șoc. Nu știam ce să cred", a declarat tânăra.

În minutul următor tânăra i-a răspuns la mesaj întrebând "Cine este?". Deasemenea ea a sunat înapoi și i-a răspuns un bărbat, care le-a spus că folosește numărul cu pricina de câteva săptămâni.

Bărbatul a menționat că a început să primească mesaje de la numere necunoscute, însă a considerat inițial că este o glumă din partea prietenilor săi. În consecință, a decis să intre în jocul lor și să le răspundă.

Lesley Emerson a murit în luna iulie, iar operatorul telefonic a promis familiei că nu va da numărul mai departe altcuiva, însă acest lucru s-a întâmplat trei ani mai târziu.

"Pentru mine a fost o metodă de a o ști încă printre noi. Este groaznic să mă gndesc acum că altcineva are numărul de telefon al mamai mele. Nu pot să cred că rețeau de telefonie ne-a făcut lucrul acesta", a declarat fiul lui Lesley Emerson. Reprezentanții operatorului telefonic și-au cerut scuze familiei pentru situația provocată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE