ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Hoțul care i-a spart casa lui Gheorghe Hagi a fost împușcat. Bărbatul a furat toate bijuteriile de lux ale Regelui și a fost prins după o cursă ca în filme

Postat la: 03.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

„Fantomas", celebrul hoț care reușea să pătrundă cu ușurință în casele oamenilor, se află acum în spatele gratiilor, însă prinderea acestuia a fost una care a durat mai mulți ani.

În iarna anului 2017, casa lui Gică Hagi din zona Pipera, București, a fost spartă, iar fostul mare internațional a rămas fără mai multe bunuri, dar și fără ceasuri în valoare de 50.000 de euro. „Regele" nu a fost singura victimă a hoțului, iar acesta din urmă a mai dat și alte lovituri în zona de nord a Capitalei.

În 2018, polițiștii au tras focuri de armă în plină stradă pentru a-l prinde pe infractor, însă fără succes. Chiar dacă a părut că a fost lovit de un glonț, „Fantomas" a dispărut, dar a fost găsit după mai multe căutări. S-au folosit nu mai puțin de 13 gloanțe pentru prinderea sa.

După 4 ani, adică în 2022, Marcel Fieraru, pe numele său real, a fost condamnat definitiv, când magistrații Curții de Apel București i-au stabilit o pedeapsă de 6 ani și 8 luni de închisoare, anunță Gândul.ro. Cu mai multe spargeri la activ, fără să fie prins de oamenii legii, „Fantomas" a fost demascat de singurul său complice. Este vorba despre un taximetrist, care l-a bănuit pe acesta că ar avea o relație cu soția lui.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE