Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Harry și Meghan Markle au vândut casa primită de la regina Elisabeta

Postat la: 22.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Harry și Meghan Markle au vândut casa pe care au primit-o de la regina Elisabeta, Frogmore Cottage, prințesei Eugenie, care s-a mutat acolo împreună cu soțul ei Jack Brooksbank.

Astfel, cei doi au rupt orice legătură cu Marea Britanie. Potrivit tabloidului Sun, citat de ANSA, mobila ducilor din Sussex a fost mutată noaptea, pentru a nu atrage atenția. Verișoara lui Harry, însărcinată în câteva luni, și soțul ei au luat în stăpânire casa din Windsor în urmă cu două săptămâni. Casa e situată nu departe de castelul în care regina Elisabeta și prințul Philip stau în carantină.

Metro.co.uk a dezvăluit detalii despre sumele cheltuite pentru restaurarea Frogmore Cottage, reședința în care au stat Meghan Markle și Harry. Conform tabloidului, ar fi fost cheltuite 2,4 milioane de lire sterline pentru reamenajarea reședinței, din sumele plătite de contribuabilii britanici. Harry și Meghan au convenit cu restul familiei să restituie suma în momentul în care au renunțat la titlurile regale pentru a se muta în California.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE