Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gina Pistol si Smiley fac nunta! Iata cine le pregateste tortul

Postat la: 21.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De aproape doi ani Gina Pistol si Smiley au o relatie, pe care au tinut-o destul de bine departe de ochii curiosilor. De putine ori cei doi au fost vazuti impreuna, mai mult, fotografiati.

Catalin Scarlatescu i-a dat de gol pe cei doi ca ar avea planuri de nunta! Chiar si in emisiunea unde Chef Scarlatescu si Gina sunt impreuna, barbatul face mereu aluzii referitoare la relatia acesteia cu Smiley si chiar la o nunta ce pare tot mai aproape. "Ginuto ma pregatesc sa-ti fac tortul de la nunta. Trebuie sa iasa grozav", a spus Catalin Scarlatescu intr-una din emisiunile trecute. Gina Pistol este unul dintre cei mai longevivi iepurasi Playboy. Aceasta a intrat in atentia producatorilor TV odata cu aparitia ei in celebra revista pentru barbati. Ajunsa la 37 de ani, ea a trecut prin mai multe dezamagiri din punct de vedere sentimental, dar acum pare sa-si fi gasit linistea alaturi de Smiley.

Apoi, Chef-ul ii face mereu complimente: "Ce frumoasa esti azi! Se vede ca iubesti si esti fericita". Intr-un interviu acordat recent revistei Viva!, Catalin Scarlatescu a vorbit despre relatia colegei sale cu Smiley. „Pe Smiley l-am cunoscut, este un baiat extraordinar. Le este bine impreuna. Ma bucur pentru Gina. Pare ca s-a apropiat mai mult asa, decat in alte relatii. Este fericita. Cand o s-o vad cu ochii umflati de plans, nu o sa mai fie. Sper sa nu ajungem acolo", a declarat Catalin Scarlatescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE