Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gafă de proporţii a unui consilier local PSD. Actriţă din filme pentru adulţi, prezentată drept elevă de 10 la BAC

Postat la: 07.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consilierul local PSD din Câmpia Turzii, Ionel Isac Tudorache, a distribuit pe Facebook fotografia unei actrițe porno din filme pentru adulți, Mia Khalifa, pe care o prezenta drept "o elevă din România care a învățat și scris la lumânare și care a luat bacul cu 10".

"Ea este Alexandra Timofte, o elevă din România care a învățat si a scris la lumânare si care a luat bacul cu 10... Dar noi o promovam pe Vulpita și Viorel... BRAVO ALEXANDRA SĂ TE AJUTE DUMNEZEU ÎN CONTINUARE. DOAMNE AJUTĂ", este mesajul distribuit pe Facebook consilierul local din Câmpia Turzii.

Gafa consilierului PSD a fost taxată imediat de următoritorii lui.

"Alexandra ține-o tot așa!!! Am văzut mulți idioți la viața mea însă consilierul psd Isac pare a fi premiant la capitolul prostie. Măcar dacă se consulta cu bunul lui prieten care face videochat Petre... Da măi Isac, Alexandra ta (Mia) pentru cultura ta generală este și acum în bibliotecă, este fată de 10...Zece negrii mititei", a comentat cineva.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE