Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Fosta" lui Țiriac bătută într-o cameră de hotel după ce nu s-a înțeles cu un client pe motiv de sex pe bani

Postat la: 12.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Laurette Attindehou, acum ajunsă la 37 de ani, dar in vremurile tineretii un personaj exotic al showbiz-ului românesc, de multe ori in compania magnatuui Ion Țiriac, a dat cu subsemnatul la Poliție după ce a fost bătută de un bărbat într-o cameră de hotel de lângă Banca Națională.

Administratorul hotelului a auzit țipete dintr-o cameră și a chemat Poliția. În camera respectivă se afla Laurette cu un bărbat, între cei doi având loc o bătaie în toată puterea cuvântului. Hotelul de trei stele, unde s-a petrecut incidentul, este o clădire veche situată pe Lipscani, scrie sursa citată. Alertați de administratorul imobilului, Polițiștii de la secția 10 au ajuns la fața locului la ora 21.30 și i-au condus pe cei doi scandalagii la secție, pentru declarații. Respectivul bărbat prezenta echimoze la gură și un dinte lipsă, iar Laurette avea vânătăi pe tot corpul.

Laurette s-ar fi înțeles cu un bărbat, pe nume M.T. să întrețină relații intime la hotelul Palace din Centrul Vechi. Cel din urmă era dispus să-i ofere suma de 5.000 de euro în schimbul serviciilor sale. După ce au căzut de acord, personajele s-au întâlnit la hotel pentru cele discutate, iar înainte de asta M.T. i-ar fi arătat vedetei de televiziune borseta în care se aflau banii. După ce s-a consumat actul intim dintre cei doi, bărbatul i-a reproșat femeii că „nu face 5.000 de euro" și ar fi vrut astfel să-i ofere doar 300 de euro. Laurette s-a simțit nedreptățită, așa că s-a repezit la borseta unde se aflau banii, iar el pentru a împiedica asta ar fi mușcat-o de deget pe femeie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE