Formula găsită de un matematician român pentru a se îmbogăţi la Loto
Postat la: 04.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Formula prin care matematicianului român Ştefan Mandel a reuşit să câştige de 14 ori sume mari la Loto în România, Marea Britanie şi Australia, a intrat în atenţia presei franceze.
Publicaţia franceză Ouest-france scrie despre matematicianul român Ştefan Mandel „care a găsit soluţia pentru a câştiga la Loto. Statistic, este mai probabil să fiţi lovit de fulger, de un asteroid sau să muriţi într-un avion decât să câştigaţi la loto. De fapt, pentru orice persoană, în medie există o singură şansă din 13.983.816 pentru a câştiga la loto. O probabilitate valabilă pentru oricine, dar nu pentru Ştefan Mandel. Acest matematician român a câştigat deja la loterie de nu mai puţin de 14 ori!".
Născut în România într-o familie modestă, Stefan Mandel, un tânăr supravieţuitor al Holocaustului, a lucrat ca matematician pentru consorţiul minier din România. Venitul său mic (echivalentul a 88 de dolari pe lună) nu-i permitea să-şi îngrijească familia, astfel că s-a gândit să apeleze la una dintre pasiunile sale: loteria. Formula găsită i-a permis să câştige de 14 ori la loto de-a lungul anilor în România, Marea Britanie şi Australia.
„Pentru a face acest lucru, românul a dezvoltat o strategie destul de simplă: aceea de a cumpăra... toate biletele pentru a oferi cât mai multe combinaţii posibil. Dar atenţie! Această metodă nu a fost aplicată oricum de matematician. El a urmat de fiecare dată o formulă specifică...", scrie publicaţia franceză.
Publicaţia franceză prezintă şi cei cinci paşi ai formulei românului:
Primul pas: calculaţi numărul total de combinaţii posibile. Pentru o loterie în care regula este, de exemplu, găsirea a şase numere bune între 1 şi 40, numărul combinaţiilor posibile este de 3.838.380.
Pasul doi: După calcularea numărului de combinaţii posibile, Stefan Mandel şi-a propus să găsească loteriile cu un câştig de trei ori mai mare decât numărul de combinaţii posibile. Un pas esenţial pentru a vă asigura că obţineţi o sumă atractivă în comparaţie cu banii investiţi în bilete.
Al treilea pas şi nu în ultimul rând: investiţi suma necesară, uneori cu ajutorul complicilor, pentru a cumpăra un bilet de loterie pentru fiecare dintre combinaţiile posibile.
Al patrulea pas: depuneţi biletele la loto la distribuitorii autorizaţi.
Al cincilea pas: câştigaţi marele premiu
În cazul unui câştig de 10 milioane de euro, cu bilelte care costă un euro, jucând fiecare combinaţie, puteţi câştiga 6.161.620 de euro, după plata taxelor.
În ciuda investiţiei iniţiale enorme necesare şi a distribuţiei câştigurilor între diferiţii parteneri potenţiali, această metodă i-a permis lui Mandel să genereze profituri substanţiale. Prin urmare, nu este o coincidenţă faptul că acesta din urmă a repetat operaţiunea de nu mai puţin de paisprezece ori în România, Regatul Unit şi Australia. În SUA şi Australia, această schemă a fost interzisă.
„Pentru cei motivaţi să folosească această formulă, atenţie! Nu numai că face obiectul unui control atent al autorităţilor, dar se poate dovedi devastatoare pentru contul în bancă dacă combinaţia câştigătoare este găsită de mai mulţi jucători. În aceste cazuri, jackpot-ul este împărţit automat între fiecare dintre câştigători ...", avertizează publicaţia franceză.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Controlul statului asupra vietii private: ANAF monitorizează retragerile din bancomate. Atenție la suma pe care o scoateți
Românii care retrag sume mari de bani din bancomate intră în atenția Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Instituția a anunțat că va monitoriza atent aceste tranzacții pentru a preveni fraudele fiscale.
-
Secretul murdar al Europei: Bătrânul continent se prăbușește în ritm accelerat
În contextul în care Donald Trump este pe punctul de a prelua din nou Casa Albă peste câteva săptămâni, iar economia Europei se află într-o criză din ce în ce mai gravă, temelia pe care se sprijină prosperitatea regiunii nu este doar fisurată, ci este în pericol să se prăbușească, informează Politico.
-
Donald Trump despre LGBTQ+: "Vreau să opresc delirul transexualilor. Există doar feminin și masculin"
Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, a anunţat că doreşte să oprească „delirul transsexualilor" încă din prima sa zi la Casa Albă, luna viitoare, într-o nouă salvă a taberei republicane împotriva drepturilor comunităţii LGBTQ+.
-
„Ați omorât 19 gimnaste". Octavian Bellu și Mariana Bitang au fost desființați, în trecut, de mama unei sportive care s-a aflat sub comanda celor mai galonați antrenori din istorie
Octavian Bellu și Mariana Bitang reprezintă cel mai bun cuplu de antrenori ai lumii, fiind lăudați inclusiv în presa străină. Au pregătit generații de gimnaste și mulți sperau chiar ca FRG să îi convingă să le îndrume și pe tinerele de acum. Totuși, mama uneia dintre fostele lor eleve are o cu totul altă părere. În urmă cu ani buni, femeia, rudă cu Laurențiu Reghecampf, a trecut peste orice limită, jignindu-i și aducându-le acuzații grave.
-
Schema noului Guvern Marcel Ciolacu. Marea împărțeală pe ministere
Iată schema noului Guvern Marcel Ciolacu. Marian Neacșu, de la PSD, va fi vicepremier fără portofoliu, spun surse politice. Vicepremieri vor fi si Catalin Predoiu de la PNL si Barna Tanczos de la UDMR. Initial negocierea era fara vicepremieri.
-
Oamenii de știință au descoperit o funcție neașteptată - plămânii noștri produc sânge!
Cercetările au arătat că plămânii nu ne ajută doar să respirăm - ei joacă, de asemenea, un rol-cheie în producerea sângelui. În cadrul unui studiu revoluționar, oamenii de știință au descoperit că plămânii șoarecilor generează peste 10 milioane de trombocite în fiecare oră, reprezentând majoritatea trombocitelor din fluxul sanguin al animalelor.
-
Un român și-a transformat Dacia 1300 în mașină electrică. Cât a costat proiectul
Un român și-a transformat Dacia 1300 într-o mașină electrică și a obținut omologarea la RAR. Dacia modificată are un motor de 40KW și o baterie de 20KWh.
-
Fenomenul care sfidează logica: „Timp Negativ" observat în experimente cuantice. Descoperirea controversată despre natura realității
Oamenii de știință de la Universitatea din Toronto susțin că au demonstrat existența „timpului negativ" într-un mod fizic și concret, nu doar teoretic. Rezultatele experimentelor lor, deși încă nepublicate într-un jurnal de specialitate, au atras atenția și scepticismul comunității științifice internaționale.
-
Oamenii de știință au descoperit un al doilea nucleu ascuns în interiorul Pământului
Miezul interior nu este doar o minge solidă de nichel și fier, ci este format din două straturi: o regiune centrală distinctă înglobată într-un înveliș exterior.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Foto incendiar cu soția lui Nicolae Mitea dezbrăcată pe bancheta din spate în mașina amantului însurat după o partidă se sex
- 2.O cunoscută astrologă străină de pe Tik-Tok dezvăluie câștigătorul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din România
- 3.Locul în care nu are nimeni curajul să pună piciorul: cei care o fac îmbătrânesc pe loc. Teoria oamenilor de știință
- 4.Mihai Bendeac, înjurat pe Instagram. Postarea care a provocat revoltă
- 5.Țeapa luată de Mihai Bendeac, după ce a desfăcut coletul de pe Temu: „Sunt deosebit de prost!"
- 6.Capul de piatră din Guatemala pe care istoricii preferă să îl treacă cu vederea pentru ca nu-i găsesc o explicatie
- 7.Scene incredibile: Un tânăr de 25 de ani s-a trezit cu câteva momente înainte să fie incinerat - Ce a urmat depășește orice imaginație
- 8.Baba Vanga: Predicții Îngrijorătoare pentru 2025 - „Începutul Apocalipsei"
- 9.Scandal in atletism. Acuzațiile unei campioane europene: "Mă trezea noaptea pentru a întreţine relaţii sexuale fără consimţământ"
- 10.Scandal în familia Prigoană: Frații lui Honorius cer deschiderea de urgență a cavoului, după înmormântarea secretă
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu