Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florin Salam ar fi fost răpit, după ce a fost bătut în timpul unei nunți în Italia

Postat la: 28.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cântărețul de manele Florin Salam a fost bătut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timpul unei nunți desfășurate la Milano. Lăutarul cânta în momentul în care unul dintre invitați l-a lovit cu pumnul în față. Momentul agresiunii a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare.

Florin Salam ar fi fost si răpit dupa ce a fost batut. Este informația care se vehiculează printre invitații la nunta din Italia, care susțin că bărbații care l-ar fi bătut pe manelist ar încercat să obțină de la el niște sume mari de bani. Martorii susțin că, în urma incidentului, Florin Salam a fost luat pe sus de doi bărbați, porecliți Berică și Geani Versace, și urcat într-o mașină.

Florin Salam a cântat sâmbătă noaptea la o nuntă în Milano. La un moment dat, el a fost înconjurat de mai mulți invitați veniți să dea, cel mai probabil, dedicații. Unul dintre petrecăreți l-a lovit pe Florin Salam cu pumnul în față, susține un martor care a filmat momentul agresiunii. Pe rețelele de socializare au apărut și alte clipuri de la nunta din Italia la care a cântat Florin Salam.

Nu este pentru prima dată când manelistul este agresat în timpul petrecerilor cu interlopi. În 2012, Florin Salam a fost bătut de patronii unui local din București care i-au reproșat că nu le este fidel și că a acceptat să cânte și pentru clanurile interlope rivale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE