Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florin Salam a fost internat azi-noapte în spital confirmat cu Covid. Cântărețul a fost trecut urgent pe oxigen!

Postat la: 11.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscutul cântăreț de manele Florin Salam a ajuns în noaptea de miercuri spre joi la un spital de boli infectioase din Capitala. Starea sa de sanatate era precara, manelistul acuzand probleme respiratorii grave.

Salam a fost insotit de Roxana Dobre care i-a informat pe medici ca artistului i s-a facut rau dupa ce initial acuzase probleme respiratorii care s-au complicat pe parcursul zilei de miercuri.

La spital, medicii i-au facut un test Covid care s-a confirmat, iar problemele respiratorii au persistat astfel incat s-a decis trecerea urgenta pe oxigen si medicație complementară, sursele noastre vorbind chiar despre o intubare daca vor mai exista complicatii.

Reamintim ca in familia Salam problemele legate de Covid sunt de o trista amintire, intrucat fratele acestuia, Nelu Stoian, a fost rapus de cumplita boala. La rândul lui, Florin Salam a mai avut Covid si in 2021, dupa boala acuzând sechele. Vom reveni.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE