Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fenomen paranormal la înmormântarea Miorei Roman? Coliva cu foiță de aur a suportat o transformare stranie

Postat la: 27.02.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Familia și apropiații au însoțit-o pe Mioara Roman la ceremonia de adio. Oana Roman și-a pierdut mama la scurt timp înainte ca aceasta să atingă vârsta de 83 de ani. Plecarea Mioarei a adus adâncă tristețe și durere în inimile celor care au avut ocazia să o cunoască.

Oana Roman trece prin una dintre cele mai grele, dar și cele mai triste perioade din viața ei. Vedeta și-a condus azi mama pe ultimul drum și, cu siguranță, nu i-a fost deloc ușor să asiste la asemenea scene. Mioara Roman s-a stins din viață zilele trecute. Oana a fost cea care a făcut tristul anunț în mediul online. Fiica regretatei Mioara Roman a avut nevoie de intimitate pentru a se ocupa de evenimentul funerar. În toată această perioadă dificilă, Oanei i-a fost aproape una dintre cele mai bune prietene, Gabriela Lucuțar. Aceasta deține și o firmă de pompe funebre, așa că s-a asigurat că ultimul drum al Mioarei Roman este organizat așa cum trebuie.

Gabriela Lucuțar a fost atentă la toate detaliile și tot ea a fost cea care a observat un aspect straniu. Cu doar câteva momente înainte de a o conduce pe ultimul drum pe mama Oanei, Gabriela a fost martora unui fenomen pe care îl interpretează ca fiind un semn divin. Cea cunoscută ca fiind "Regina Întunericului" a povestit ca în momentul în care orna coliva a avut loc un fenomen straniu. Oana Roman și-a dorit un detaliu special pe coliva mamei sale și anume, să fie ornată cu foiță de aur.

În timp ce Gabriela Lucuțar punea foița, a observat un detaliu ciudat. Foițele de aur s-au așezat pe colivă sub forma unor lacrimi, în timp ce Oana Roman își plângea mama. "La momentul la care am ornat coliva și m-am hotărât eu să fac colivă cu foiță de aur, Oana m-a sunat dimineață. Eu ornam și a început să plângă. Atunci când Oana plângea, foițele de aur se așezau precum niște lacrimi. Fără ca eu să le așez în niciun fel", a pus Gabriela.

În ultimele zile, Oana a fost nedezlipită de sicriul mamei sale. Vedeta a fost atentă la fiecare detaliu și a avut cerințe speciale pentru ceremonia funerară. Oana a ales flori albe pentru mama sa, iar sicriul a avut și el aceeași nuanță. Gabriela Lucuțar a demonstrat în aceste zile, mai mult ca niciodată, că este o prietenă de nădejde pentru Oana și Catinca. "Regina Întunericului" a stat mereu aproape de cele două și a făcut tot posibilul ca ceremonia funerară să fie așa cum și-au dorit cele două fiice ale Mioarei Roman.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE