Englezul care câștigă până la 160 de lire sterline pe zi stând la coadă pentru alții
Postat la: 10.02.2022 | Scris de: ZIUA NEWS
0
În ultimii trei ani, Freddie Beckitt, un scriitor din Fulham, Marea Britanie, și-a suplimentat veniturile așteptând la coadă în numele unor clienți înstăriți, încasând 20 de lire sterline (aproximativ 120 de lei) pe oră.
În virtutea faptului că este londonez, Beckitt spune că este familiarizat cu „arta de a sta la coadă" și că poate aștepta cu ușurință ore întregi, atâta timp cât cineva este dispus să îl plătească pentru asta.
Scriitorul Freddie Beckitt are o „meserie" mai puțin obișnuită: stă la coadă pentru clienții cu dare de mână ai magazinelor de lux. Foto:
„Taskrabbit (un site unde poți câștiga bani îndeplinind diverse sarcini) îți permite să listezi diferite activități ciudate, iar clienții pur și simplu te selectează după detaliile pe care le-ai publicat. Apăruseră o mulțime de locuri de muncă ce nu cereau calificare și, când am văzut asta, m-am gândit că este cea mai ușoară slujbă din lume!", a declarat Freddie pentru presa locală.
Beckitt își listează serviciile de așteptare pe internet și spune că majoritatea clienților săi sunt oameni înstăriți care fie nu au timp să stea ei înșiși la cozi, fie nu vor să se deranjeze pentru o asemenea activitate. Cele mai multe cereri presupun să stea la coadă pentru bilete la evenimente și spectacole foarte populare și, deși vara este perioada cea mai aglomerată, a fost nevoit să stea la coadă și afară, în plină iarnă.
„Odată, am muncit opt ore stând la coadă la o expoziție Christian Dior pentru niște oameni foarte înstăriți, în jur de 60 de ani. Coada propriu-zisă a durat doar trei ore, dar m-au rugat să le iau și biletele și să-i aștept să ajungă, așa că am petrecut ore întregi, fiind plătit cu 20 de lire sterline pe oră. A fost nemaipomenit!", a spus Freddie.
Într-o zi bună, Freddie Beckitt poate câștiga până la 160 de lire sterline (950 de lei), dar acest lucru se întâmplă foarte rar, deoarece înseamnă că trebuie să petreacă opt ore la coadă. Însă, chiar dacă nu câștigă suficient pentru a face din statul la coadă un loc de muncă în adevăratul sens al cuvântului, Beckitt spune că flexibilitatea pe care i-o oferă această activitate este un mare atu.
„Din păcate, nu cred că pot cere mai mult de 20 de lire sterline pe oră. Nu necesită nici un fel de calificare sau muncă grea, dar îmi oferă multă flexibilitate și mă pot adapta la programul meu de scris", a spus el.
În „Cartea banilor", Kabir Sehgal dă la o parte presupunerile obișnuite despre avere și ne conduce într-o căutare globală, spre o înțelegere mai profundă a relației dintre bani și omenire. Mai mult decât o simplă istorie a monedei, cartea sondează originile conceptuale și evoluția banilor, analizându-i prin prisma lentilelor unor discipline variate - biologie, psihologie, antropologie și teologie.
Cartea ne vorbește astfel despre originea banilor, diferitele moduri de utilizare ale acestora, felul în care s-au schimbat ei de-a lungul timpului, formele lor viitoare, motivele pentru care atârnă atât de greu în viața noastră și, în cele din urmă, despre modul în care ar trebui folosiți. În final, „Cartea banilor" nu este doar o prezentare plină de informații despre conceptul de bani, ci și o analiză fascinantă și amuzantă a naturii omenirii și a mecanismelor minții.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Trump amenință forumul de la Davos: "Cu el, trebuie să te aștepți la orice!"
La Davos, toată lumea vorbește numai despre Donald Trump. Noul președinte american a depus jurământul în funcție pe Biblie și sub cupola Capitoliului din Washington chiar în momentul în care începea cel de-al 55-lea Forum Economic Mondial desfășurat în stațiunea din Alpii elvețieni.
-
„Soarele artificial" al Chinei tocmai a doborât recordurile de fuziune, generând plasmă timp de peste 17 minute
Tocmai ne-am apropiat cu un pas de energia curată, aproape nelimitată. Reactorul EAST (Experimental Advanced Superconducting Tokamak) a menținut plasmă supraîncălzită timp de 1.066 de secunde - mai mult decât dublu față de recordul său anterior de 403 secunde.
-
Semne cerești: Cum să vedeți alinierea celor sapte planete pe firmamentul nopții
Toate planetele din sistemul nostru solar se aliniază pentru a defila simultan pe cerul nopții. Acest eveniment ceresc extraordinar va vedea cerul presărat cu șapte planete vizibile în ceea ce se numește o mare aliniere planetară.
-
Dreptul SUA asupra Canalului Panama. Cum se poate declanșa un război cu China
Conform Tratatelor Torrijos-Carter din 1977, Canalul Panama constituie un patrimoniu inalienabil al națiunii centro-americane, fapt stipulat în Constituția Republicii Panama. Canalul nu poate fi vândut, transferat, ipotecat sau înstrăinat.
-
Donald Trump în război comercial cu Europa: "UE este foarte rea pentru noi. Ne tratează foarte rău". Replica UE: "Suntem pregatiti!"
Președintele american Donald Trump a anunțat marți că Statele Unite intenționează să impună taxe vamale asupra produselor europene și chinezești, susținând că aceasta este „singura modalitate" ca SUA „să fie tratate corect". Liderul american a criticat Uniunea Europeană pentru politicile sale comerciale, pe care le consideră dezavantajoase pentru economia americană.
-
Mărturisirea Dacianei Sârbu înainte de divorțul de Victor Ponta: "Am trecut prin iad!"
Cuplul Daciana Sârbu - Victor Ponta e istorie. Cei doi au divorțat oficial. Informațiile privind separarea lor au apărut încă din 2024, însă acum a apărut și documentul care confirmă separarea lor. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Daciana Sârbu recunoștea încă din 2023 că a avut parte de o casnicie cu multe momente dificile.
-
Uniunea Europeană autorizează utilizarea făinii de insecte - se doreste utilizarea pe scara larga pentru hrana umana
Comisia Europeană a autorizat introducerea pe piață a pulberii de larve întregi de Tenebrio molitor, un gândac aparținând familiei Tenebrioni, pe care îl știm puțin cu toţii, dat fiind că este acea molie galbenă a făinii care își poate face apariția uneori în cămările noastre.
-
Trump l-a graţiat și pe fondatorul Dark Web - cea mai sofisticată şi extinsă piaţă criminală de pe internet. Cum isi explica gestul
Preşedintele Donald Trump a anunţat marţi că a acordat o graţiere lui Ross William Ulbricht, fondatorul reţelei dark web Silk Road, care, în 2013 la momentul închiderii, avea peste un milion de utilizatori înregistraţi şi era considerată de autorităţile judiciare "cea mai sofisticată şi mai extinsă piaţă criminală de pe internet".
-
DAVOS - Tablou sumbru prezentat de Zelenski: Rușii au concentrat forțe uriașe în ultima vreme în Ucraina
Preşedintele Volodimir Zelenski a declarat că numărul militarilor invadatori ruşi aflaţi pe teritoriul Ucrainei depășește 600.000, fiind de trei ori mai mulţi decât la începutul invaziei la scară largă.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Porți un smart watch? Ai risc crescut de cancer din cauza unor substanțe toxice despre care companiile nu scot o vorbă
- 2.Noul Nostradamus a facut șapte previziuni înfricoșătoare pentru 2025
- 3.Un bărbat a trimis salivă de șopârlă pentru testarea ADN-ului dezvăluind frauda totală a afirmațiilor privind ascendența umană
- 4.Răsturnare de situație: Care a fost, de fapt, cauza decesului actorului Mircea Diaconu - Fiica acestuia, mărturii emoționante
- 5.Dacă nu ești atent vei transforma cafeaua într-o băutură otravitoare
- 6.O cercetare absolut surprinzătoare schimba total datele care se stiau pana acum despre cum poți trăi mai mult
- 7.Urmează să intrăm în Anul Șarpelui: 2025 va fi un an al transformărilor profunde
- 8.Încep pregătirile pentru unul dintre cele mai mari experimente globale. Ce presupune și ce vor să afle cercetătorii
- 9.Care e legatura dintre longevitate si cat de des respiri. Rezultatul este unul șocant dar argumentat stiintific
- 10.Mihaela Bilic face dezvăluiri: Ce conțin de fapt conservele de pește pe care le cumpără românii
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu