Englezul care câștigă până la 160 de lire sterline pe zi stând la coadă pentru alții
Postat la: 10.02.2022 | Scris de: ZIUA NEWS
0
În ultimii trei ani, Freddie Beckitt, un scriitor din Fulham, Marea Britanie, și-a suplimentat veniturile așteptând la coadă în numele unor clienți înstăriți, încasând 20 de lire sterline (aproximativ 120 de lei) pe oră.
În virtutea faptului că este londonez, Beckitt spune că este familiarizat cu „arta de a sta la coadă" și că poate aștepta cu ușurință ore întregi, atâta timp cât cineva este dispus să îl plătească pentru asta.
Scriitorul Freddie Beckitt are o „meserie" mai puțin obișnuită: stă la coadă pentru clienții cu dare de mână ai magazinelor de lux. Foto:
„Taskrabbit (un site unde poți câștiga bani îndeplinind diverse sarcini) îți permite să listezi diferite activități ciudate, iar clienții pur și simplu te selectează după detaliile pe care le-ai publicat. Apăruseră o mulțime de locuri de muncă ce nu cereau calificare și, când am văzut asta, m-am gândit că este cea mai ușoară slujbă din lume!", a declarat Freddie pentru presa locală.
Beckitt își listează serviciile de așteptare pe internet și spune că majoritatea clienților săi sunt oameni înstăriți care fie nu au timp să stea ei înșiși la cozi, fie nu vor să se deranjeze pentru o asemenea activitate. Cele mai multe cereri presupun să stea la coadă pentru bilete la evenimente și spectacole foarte populare și, deși vara este perioada cea mai aglomerată, a fost nevoit să stea la coadă și afară, în plină iarnă.
„Odată, am muncit opt ore stând la coadă la o expoziție Christian Dior pentru niște oameni foarte înstăriți, în jur de 60 de ani. Coada propriu-zisă a durat doar trei ore, dar m-au rugat să le iau și biletele și să-i aștept să ajungă, așa că am petrecut ore întregi, fiind plătit cu 20 de lire sterline pe oră. A fost nemaipomenit!", a spus Freddie.
Într-o zi bună, Freddie Beckitt poate câștiga până la 160 de lire sterline (950 de lei), dar acest lucru se întâmplă foarte rar, deoarece înseamnă că trebuie să petreacă opt ore la coadă. Însă, chiar dacă nu câștigă suficient pentru a face din statul la coadă un loc de muncă în adevăratul sens al cuvântului, Beckitt spune că flexibilitatea pe care i-o oferă această activitate este un mare atu.
„Din păcate, nu cred că pot cere mai mult de 20 de lire sterline pe oră. Nu necesită nici un fel de calificare sau muncă grea, dar îmi oferă multă flexibilitate și mă pot adapta la programul meu de scris", a spus el.
În „Cartea banilor", Kabir Sehgal dă la o parte presupunerile obișnuite despre avere și ne conduce într-o căutare globală, spre o înțelegere mai profundă a relației dintre bani și omenire. Mai mult decât o simplă istorie a monedei, cartea sondează originile conceptuale și evoluția banilor, analizându-i prin prisma lentilelor unor discipline variate - biologie, psihologie, antropologie și teologie.
Cartea ne vorbește astfel despre originea banilor, diferitele moduri de utilizare ale acestora, felul în care s-au schimbat ei de-a lungul timpului, formele lor viitoare, motivele pentru care atârnă atât de greu în viața noastră și, în cele din urmă, despre modul în care ar trebui folosiți. În final, „Cartea banilor" nu este doar o prezentare plină de informații despre conceptul de bani, ci și o analiză fascinantă și amuzantă a naturii omenirii și a mecanismelor minții.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Oamenii de știință au descoperit o funcție neașteptată - plămânii noștri produc sânge!
Cercetările au arătat că plămânii nu ne ajută doar să respirăm - ei joacă, de asemenea, un rol-cheie în producerea sângelui. În cadrul unui studiu revoluționar, oamenii de știință au descoperit că plămânii șoarecilor generează peste 10 milioane de trombocite în fiecare oră, reprezentând majoritatea trombocitelor din fluxul sanguin al animalelor.
-
Un român și-a transformat Dacia 1300 în mașină electrică. Cât a costat proiectul
Un român și-a transformat Dacia 1300 într-o mașină electrică și a obținut omologarea la RAR. Dacia modificată are un motor de 40KW și o baterie de 20KWh.
-
Fenomenul care sfidează logica: „Timp Negativ" observat în experimente cuantice. Descoperirea controversată despre natura realității
Oamenii de știință de la Universitatea din Toronto susțin că au demonstrat existența „timpului negativ" într-un mod fizic și concret, nu doar teoretic. Rezultatele experimentelor lor, deși încă nepublicate într-un jurnal de specialitate, au atras atenția și scepticismul comunității științifice internaționale.
-
Oamenii de știință au descoperit un al doilea nucleu ascuns în interiorul Pământului
Miezul interior nu este doar o minge solidă de nichel și fier, ci este format din două straturi: o regiune centrală distinctă înglobată într-un înveliș exterior.
-
Baba Vanga: Predicții Îngrijorătoare pentru 2025 - „Începutul Apocalipsei"
Previziunile Babei Vanga continuă să fascineze și să înspăimânte, chiar și la aproape trei decenii de la moartea sa. Pentru anul 2025, celebra clarvăzătoare a făcut profeții alarmante, sugerând că ar putea marca „începutul apocalipsei".
-
Descoperirea finalului de an: Astronomii au găsit canale ascunse ce leagă sistemul nostru solar de alte colțuri ale universului
Sistemul nostru solar este situat într-o zonă specifică a spațiului cosmic, denumită Bula Fierbinte Locală, o regiune ce se extinde pe aproximativ 300 de ani-lumină, formată în urma mai multor explozii stelare de tip supernovă. Ultimele observații științifice au scos la iveală un detaliu extrem de important.
-
CCR a anulat alegerile degeaba: Nu Rusia, ci PNL a atacat cibernetic România in campania lui Călin Georgescu. Un document ANAF confirmă manipularea de pe TikTok
O ancheta incendiara a snoop.ro demonstreaza ca promovarea masiva a lui Calin Georgescu de pe tik-tok nu a fost un atac cibernetic rusesc.
-
Joe Biden a aprobat unul dintre ultimele sale acte și aruncă în aer relația dintre SUA și China
Preşedintele american, Joe Biden, a aprobat un ajutor militar de 571 de milioane de dolari pentru Taiwan, a anunţat vineri Casa Albă.
-
Elon Musk, mesaj exploziv, despre alegerile din România: "Cum să nu fie considerat un dictator?!"
Omul de afaceri Elon Musk, cel mai apropiat om al lui Donald Trump, a distribuit articolul unui jurnalist Reuters, care analizează situația politică din România. După ce a citit detaliile din țara noastră, Elon Musk s-a întrebat cum poate un judecător să anuleze alegerile prezidențiale și să nu fie considerat un dictator.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Foto incendiar cu soția lui Nicolae Mitea dezbrăcată pe bancheta din spate în mașina amantului însurat după o partidă se sex
- 2.O cunoscută astrologă străină de pe Tik-Tok dezvăluie câștigătorul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din România
- 3.Locul în care nu are nimeni curajul să pună piciorul: cei care o fac îmbătrânesc pe loc. Teoria oamenilor de știință
- 4.Mihai Bendeac, înjurat pe Instagram. Postarea care a provocat revoltă
- 5.Țeapa luată de Mihai Bendeac, după ce a desfăcut coletul de pe Temu: „Sunt deosebit de prost!"
- 6.Capul de piatră din Guatemala pe care istoricii preferă să îl treacă cu vederea pentru ca nu-i găsesc o explicatie
- 7.Scene incredibile: Un tânăr de 25 de ani s-a trezit cu câteva momente înainte să fie incinerat - Ce a urmat depășește orice imaginație
- 8.Scandal in atletism. Acuzațiile unei campioane europene: "Mă trezea noaptea pentru a întreţine relaţii sexuale fără consimţământ"
- 9.Scandal în familia Prigoană: Frații lui Honorius cer deschiderea de urgență a cavoului, după înmormântarea secretă
- 10.Cazurile care au cutremurat lumea științifică: aceste dispariții au sfidat orice fel rațiune și nu au putut fi explicate niciodată
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu