Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Elon Musk, la egalitate cu Cristi Borcea: Presa a aflat de încă doi copii pe care îi are fondatorul Tesla cu o directoare de la firma lui!

Postat la: 07.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elon Musk (51 de ani) are gemeni cu Shivon Zilis (36 de ani), absolventă de Yale și directoare la una dintre companiile deținute de miliardarul american.

Informația a fost făcută publică de Insider după ce Musk și Zilis au făcut o solicitare la tribunal pentru a schimba numele gemenilor. Astfel cei doi copii vor avea numele de familie al tatălui. Gemenii s-au născut în luna aprilie a anului trecut, iar la puțin timp după aceea Musk a avut un alt copil cu Claire Boucher (cântăreața cunoscută cu numele de scenă Grimes), cu ajutorul unei mame surogat.

Zilis, care s-a născut în Ontario, Canada, l-a întâlnit pe Musk prin OpenAI, organizația non-profit de cercetare și implementare a inteligenței artificiale Musk, cofondată în 2015. A studiat economia și filosofia la Yale, unde a jucat și portar în echipa feminină de hochei pe gheață. Elon Musk a ajuns astfel la un total de nouă copii, la fel ca și Cristi Borcea, celebru în România din acest punct de vedere. Musk are cinci copii cu fosta soție, Justine Wilson, scriitoare canadiană, doi copii cu Grimes și doi copii cu Shivon Zilis.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE