Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












E de fapt un bărbat și are 50 de ani! "Tânăra japoneză" care și-a înebunit fanii de pe twitter cu pasiunea pentru motociclete

Postat la: 18.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O tânără motociclistă japoneză „a păcălit mii de oameni pe rețelele de socializare după ce <<ea>> a fost deconspirată ca fiind de fapt un bărbat în vârstă de 50 de ani, cu părul lung și strălucitor" , scrie Daily Mail.

Pilotul japonez, al cărui nume de utilizator este @azusagakuyuki pe Twitter, a strâns aproape 18.000 de urmăritori cu postări despre viața lui și poze îmbrăcat într-o jachetă de motociclist, lângă o Yamaha, dar cu fața unei frumoase tinere. Urmăritorii cu ochi de vultur au suspectat că ceva nu era în regulă, atunci când o oglindă care apărea într-una dintre imagini arăta o față complet diferită.

O emisiune TV japoneză de divertisment a reușit să-l găsească pe creatorul contului de Twitter, descoperind că un bărbat de vârstă mijlocie se afla în spatele imaginilor, după ce și-a scos casca de motociclet pentru a se deconspira, fără să știe că e filmat. Bărbatul pe nume Zonggu a spus că a folosit aplicații de editare foto precum FaceApp pentru a arăta ca o „femeie frumoasă mai tânără", deoarece credea că nimeni nu vrea să vadă un „unchi" bătrân.

Imaginea frumoasă a fetei i-a adus o mulțime de fani, unii chiar presupunând că fata din fotografii și-a editat pur și simplu imaginile pentru a se face și „mai frumoasă". Cu toate acestea, fanii „ei" au început să observe lucruri neobișnuite în imagini, inclusiv un „braț păros cu aspect masculin" și o reflecție în oglinda de pe ghidon care arată trăsăturile faciale ale unui bărbat.

Bărbatul a spus că s-a orientat către aplicația care schimbă fața, deoarece dorea să câștige popularitate pe rețelele de socializare, precum și să crească engagement postărilor sale. Abilitățile sale impresionante de editare au adus mii de likeuri și sute de share-uri pentru postările sale. El a declarat emisiunii TV că i-a plăcut sentimentul de a deveni o „celebritate online".

În mod ironic, dezvăluirea identității sale a devenit cu adevărat virală, mii de oameni „impresionați" spunând că a făcut o „treabă grozavă" transformându-se într-o „o fată atât de drăguță". Multe femei au glumit: „acest tip pare mai drăguț decât mine".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE