Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dua Lipa și Rod Stewart au refuzat să cânte la Campionatul Mondial din Qatar. Au pierdut milioane de dolari!

Postat la: 15.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Starul rock Rod Stewart a dezvăluit presei britanice săptămâna aceasta că a refuzat o ofertă de un milion de dolari pentru a cânta la Cupa Mondială FIFA din Qatar, care va începe pe 20 noiembrie.

"Mi s-au oferit o mulţime de bani, peste un milion de dolari, să cânt acolo. Asta a fost acum 15 luni", a declarat cântăreţul pentru The Times. El precizează că a refuzat: „Nu era ce trebuia".

În urmă cu câteva zile, cântăreaţa Dua Lipa a anunţat că nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din 2022. „Nu o voi face şi nu am avut niciodată negocieri pentru asta", a scris vedeta pe Instagram.

Cauza acestor refuzuri: multiplele încălcări ale drepturilor omului în Qatar, în special în ceea ce priveşte femeile, persoanele LGBT sau migranţii care lucrează la construcţia de stadioane.

„Aştept cu nerăbdare să vizitez Qatar când îşi va îndeplini toate promisiunile în materie de drepturile omului pe care le-a făcut, aşa cum a câştigat dreptul de a găzdui Cupa Mondială", a spus cântăreaţa.

Mai multe vedete sunt aşteptate la spectacolul organizat în deschiderea Cupei Mondiale dintre Qatar şi Ecuador. Se aşteaptă să participe cântăreaţa columbiană Shakira, precum şi Jungkook de la BTS şi rapperul american Lil Baby.

Pe parcursul Cupei Mondiale FIFA din Qatar vor fi organizate concerte cu personalităţi precum Black Eyed Peas, Post Malone, Robbie Williams, Maroon 5, Major Lazer, Fatboy Slim sau David Guetta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE