Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Doliu în lumea interpreţilor de muzică populară: o cântăreaţa de 23 de ani a murit într-un cumplit accident

Postat la: 14.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Solista de muzică populară Daniela Cuşnir a murit, luni dimineaţă, într-un accident rutier produs pe raza comunei Dărmăneşti din judeţul Suceava. Maşina în care se afla artista s-a izbit violent într-un autoturism parcat pe marginea drumului.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a fost găsită în stop cardiorespirator, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Accidentul rutier s-a produs luni, 14 septembrie, în jurul orei 7,00. Autoturismul era condus de un tânăr de 19 ani, din satul Măriţei, comuna Dărmăneşti. El a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa pe DJ 209 D şi a acroşat un autoturism parcat pe un podeţ. Daniela Cuşnir era pasageră în maşina condusă de tânărul de 19 ani. În urma impactului, ea a suferit leziuni incompatibile cu viaţa.

Şoferul era conştient atunci când au ajuns salvatorii de la SMURD la faţa locului. El le-a spus anchetatorilor că a adormit de la volan şi din acest motiv s-a produs accidentul. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Surse neoficiale susţine că şoferul şi interpreta de muzică populară se întorceau de o petrecere care ar fi avut loc într-un sat din zona de munte a judeţului Suceava. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul rutier.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE