Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Diva vietnameză Ly Nha Ky, consul onorific al României a făcut furori pe covorul roșu de la Cannes. Ținuta a costat-o 2,2 mil USD

Postat la: 22.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

„Am cheltuit 50 de miliarde de vietnam dong (circa 2,2 mil USD) pentru prezentarea de la Cannes 2022". Ly Nha Ky a spus că investiția s-a materializat în rochii, diamante și alte piese vestimentare și au costat-o uriașa sumă de 2,2 mil USD pentru sesiunea de pe covorul roșu și celelalte evenimente de la Festivalul de Film de la Cannes din Franța ce se derulează în aceste zile.

Diva vietnameză care este și consul onorific al României în Vietnam, a fost invitată la premiera filmului „Armageddon Time" de la Festivalul de la Cannes - o producție Universal Pictures, la care au participat unele dintre cel mai mari vedete de la Hollywood precum Anne Hathaway, Cate Blanchett, Robert De Niro sau Oscar Isaac.

Pe 15 mai, Ly Nha Ky și-a anulat o călătorie importantă pentru a participa la deschiderea Festivalului de la Cannes dar și pentru a-și promova filmul pe care l-a produs, și în care joacă rolul principal, The Third și care a avut premiera vietnameză pe 13 mai.

Ly Nha Ky a fost prezentă la Cannes de patru ori până acum, în 2015, 2016, 2017, 2018. În 2016, a fost aleasă să fie unul dintre cei doi sponsori individuali pentru Cinéfondation - una dintre principalele categorii ale festivalului de film. Diva asiatică a spus că după această activitate de sponsorizare, a devenit invitata permanentă a organizatorilor la fiecare festival de film.

În 2019, ea a ratat prezența la festival deoarece era prinsă în proiectul de film The Third cu actorul corean Han Jae Suk. În 2020, festivalul de film nu a mai avut loc din cauza Covid-19. Anul trecut, Ly Nha Ky a fost invitată, dar nu a putut fi prezentă din cauza situației epidemice din Vietnam.

Ly Nha Ky s-a născut în 1982 în Vung Tau - un orășel de lângă Saigon - este actriță, investitor în film, om de afaceri de top în Asia. Este cunoscută pentru rolurile din Kieu și giganții, Dragostea este pentru totdeauna, Vântul este împotriva sezonului, Vara rece etc. A fost declarată de către guvernul de la Hanoi ambasador al turismului din Vietnam pentru mandatul 2011-2012. Este consul onorific al României în Vietnam din anul 2018, titlu acordat de către MAE român prin regretatul ambasador Valeriu Arteni.

Diva Ly Nha Ky a ales o ținută inspirată din lavandă de către designerul Do Long. Această floare simbolizează dragostea, loialitatea, sărutul naturii și exprimă lejeritatea și rafinamentul unei fete, aducând noroc, pace și armonie familiei. Designul un ombre vopsit violet, este așezat în talie, partea de jos este larg deschisă, amintește de imaginea câmpurilor de lavandă întinse. Punctul culminant al ținutei este detaliul florilor lucrate manual, combinate cu pene împletite, creând o senzație de zbor.

Violetul este una dintre culorile fierbinți din acest an. Ly Nha Ky a spus că vrea să aducă o tendință nouă și tinerească pe covorul roșu.
Actrița a asortat rochia cu același set de bijuterii ca și Paolo Piovan - o companie italiană de bijuterii de lungă durată. Accesoriile includ cercei 49.000 euro, colier 37.000 euro și inelul 25.000 euro.

În lunga ei călătorie la Cannes, a adus cu ea 43 de valize. Actrița a spus că a investit în costume, bijuterii și echipaje... la un cost de până la 2,2 mil USD.
Pentru a termina rochia înainte de plecarea lui Ly Nha Ky, trei meșteri pricepuți au lucrat timp de 675 de ore (peste 28 de zile).

Marian Gârleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE