Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezastru financiar pentru Amber Heard după procesul cu Johnny Depp. Cu câţi bani mai rămâne şi cum poate evita sechestrul pe avere

Postat la: 02.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce a fost găsită vinovată de defăimare, Amber Heard trebuie să plătească daune de peste 10 milioane de dolari, ceea ce reprezintă riscuri financiare majore pentru actriţa de 36 de ani.

Deşi averea lui Heard este neclară, ea a câştigat milioane de dolari pentru activitatea sa în televiziune şi filme precum "Aquaman" şi "Aquaman 2". Ea a primit anterior o înţelegere de 7 milioane de dolari de la Depp după divorţul lor din 2016, pe care s-a angajat să o doneze unor organizaţii de caritate, inclusiv American Civil Liberties Union. În timpul procesului, ea a declarat că nu şi-a îndeplinit încă promisiunea din cauza procesului intentat de Depp.

Mărturiile din timpul procesului au sugerat că cariera lui Heard a stagnat din cauza bătăliei juridice cu Depp, potrivit Newsweek. Acest lucru ar putea ridica semne de întrebare dacă buzunarele lui Heard sunt suficient de adânci pentru a acoperi daunele, care au inclus 10 milioane de dolari în daune compensatorii şi 5 milioane de dolari în daune punitive, deşi acestea din urmă au fost reduse la plafonul de 350.000 de dolari din Virginia pentru astfel de despăgubiri, scrie Ziarul Financiar.

În timp ce Heard ar putea face apel la verdict, ea ar trebui să depună o cauţiune pentru întreaga sumă de 10,35 milioane de dolari, plus dobânda, pe măsură ce apelul avansează, potrivit avocatei Sandra Spurgeon de la Spurgeon Law Group din Lexington, Kentucky.

"Pentru o persoană care nu are capacitatea de a plăti hotărârea şi nici capacitatea de a depune cauţiunea, atunci există o problemă reală dacă partea câştigătoare intenţionează să execute hotărârea", a declarat Spurgeon pentru CBS MoneyWatch.

Prin comparaţie, juriul i-a acordat lui Heard 2 milioane de dolari în proces. Depp, în vârstă de 58 de ani, a câştigat până la 650 de milioane de dolari pe o perioadă de 13 ani, potrivit Hollywood Reporter. Chiar şi aşa, un fost manager şi agent a declarat în timpul procesului că cheltuielile sale - cum ar fi 300.000 de dolari pe lună pentru personal cu normă întreagă - i-au erodat averea în timp.

Heard nu a abordat termenii financiari ai verdictului într-o declaraţie pe care a publicat-o miercuri după-amiază pe Twitter, în care şi-a exprimat "dezamăgirea" faţă de decizia juriului. Iată care sunt opţiunile lui Heard în urma verdictului foarte mediatizat:

Heard ar putea face apel la verdict în speranţa de a obţine o hotărâre mai favorabilă şi de a reduce plata. Dar, între timp, ea ar trebui să depună o cauţiune pentru toate daunele de 10,35 milioane de dolari, ceea ce ar putea sau nu să fie fezabil, a declarat Spurgeon.

În cazul în care Heard decide să nu facă apel, dar nu are suficienţi bani pentru a plăti sentinţa, ea ar putea ajunge să i se confişte salariul actual şi viitor, potrivit experţilor în drept.

"Întrebarea este dacă ea spune: 'Uite, nu am bani. Nu sunt acolo - puteţi să vă uitaţi în conturile mele bancare', atunci putem vorbi despre lucruri precum sechestrarea salariului ei", a declarat Jessica Levinson, colaborator juridic la CBS News.

Ea a adăugat: "Nu este o situaţie neobişnuită în care cineva spune: 'Nu am - nu pot îndeplini acest lucru', aşa că, cu siguranţă, cred că, deoarece are potenţial de câştig", o parte din salariul ei ar putea fi sechestrat ca urmare.

Heard are, de asemenea, opţiunea de a se declara în faliment, ceea ce ar elimina cele 10 milioane de dolari în daune compensatorii, a spus Spurgeon. Dar ea ar trebui să plătească în continuare daune punitive de 350.000 de dolari, care, în general, nu pot fi achitate în cazul unui faliment.

Depp ar putea, de asemenea, să decidă să nu execute hotărârea, renunţând de fapt la daunele băneşti, a spus Spurgeon.

"El se află la volan în acest moment", a spus ea, menţionând că Depp ar putea, de asemenea, să negocieze cu Heard pentru o sumă mai mică de dolari.

În comentariul său de pe Instagram după verdict, Depp nu a indicat dacă intenţionează să urmărească judecata monetară împotriva lui Heard. El a scris că "scopul de a intenta acest caz a fost de a dezvălui adevărul, indiferent de rezultat".

El a adăugat: "Mă simt împăcat ştiind că în sfârşit am realizat acest lucru".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE