Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Decizie neasteptata. Ce se intampla cu premiul de la „Chefi la cutite". Mihai Munteanu, raspuns dur la critici

Postat la: 25.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihai Munteanu, cunoscut ca „Munti", este concurentul care a reusit sa castige marele trofeu al celui de-al saselea sezon al emisiunii „Chefi la cutite"! Ies la iveala detalii incredibila si o decizie complet neasteptata!

Talentatul bucatar din echipa albastra a lui Chef Sorin Bontea a intrat la duel cu alti doi concurenti din echipa galbena a lui Catalin Scarlatescu, dar preparatul sau pare sa fi fost mai bun. Victoria sa a fost contestata de catre alti concurenti din emisiunea „Chefi la cutite" si, la scurt timp de la castigarea trofeului, Mihai Munteanu (Munti) a motivat reusita sa, astfel:

„In finala am lucrat cu colegii mei de echipa, Silviu, Alex, Valentin, Sorin si Denis, care m-au ajutat enorm. A fost o munca de echipa, toti am lucrat cot la cot, de aceea spun ca ultima batalie nu a fost castigata doar de mine, ci de noi, ca tot unitar. Chef Sorin Bontea ne-a fost alaturi cu sfaturi, ca si pe parcursul sezonului, motiv pentru care vreau sa ii multumesc. Este un om extraordinar. De ce cred eu ca am castigat? Cred doar ca asa a vrut bunul Dumnezeu".

Mai mult decat atat se pare ca Munti a dezvaluit si ce va face cu premiul de 30.000 de euro. Premiul castigat va merge catre logodnica sa, iar o parte va merge spre prietenii sai! „O parte din bani pentru camarazii din finala, pentru ca toti am lucrat din greu, cot la cot", a mai adaugat acesta. Ce raspuns a dat celor care l-au criticat si i-au contestat Victoria? Mihai Munteanu a mentionat ca nu este de acord cu o asemenea atitudine si ca el considera victoria sa una meritata, pentru care a muncit mult.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE