Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De la ce a pornit scandalul între Ioniță de la Clejani și Fulgy! Artistul, bătut de fiul său. S-a sunat la 112, iar Poliția a ajuns la fața locului

Postat la: 05.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ioniță și Viorica de la Clejani au iarasi probleme cu fiul lor Fulgy. Ioniță a fost bătut de fiul sau, care i-a dat un pumn in gură. Cunoscutul lăutar a sunat la 112 după ce a fost agresat dar dupa ce au venit politistii n-a mai dorit sa depuna plangere.

Scandalul a pornit la un restaurant, unde Ioniță ieșise la masă cu fiul său. Acesta din urmă a început să facă un live pe rețelele de socializare, iar artistul i-a spus că dacă nu se oprește pleacă de la masă. Scandalul a continuat și acasă, unde Ioniță a fost agresat de fiul său, conform informatiilor oferite de presa tabloidă. Ioniță a sunat la 112 să reclame că este agresat de fiul său, Fulgy, potrivit Antena 3. "Clejanul" a fost lovit cu pumnul in fata de fiul său duminică seara în jur de ora 23:30, chiar la locuința lui.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, după ce au primit apelul de urgenta, însă Ioniță de la Clejani nu a dorit să depună plângere împotriva fiului său. "În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări. Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere. Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)", se arată în comunicatul Poliției.

În urmă cu câteva zile, Fulgy a fost externat dintr-o clinică de reabilitare, unde a fost internat două săptămâni. După externare, Fulgy a postat pe Instagram mai multe filmulețe cu activitățile sale. Prima oprire fost la un salon unde s-a tuns, apoi mers împreună cu familia sa la un restaurant și a postat mai multe fotografii în care apare alături de Ioniță de la Clejani. Și Viorica de la Clejani a postat mai multe filmulețe după externarea lui Fulgy.

"Ei, și acum să începem! Bucătăria... Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da... Uite așa, am făcut curat în baie... Ia să vedem... Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super. Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa...", a spus Viorica de la Clejani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE