Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dani Mocanu, reacție după ce i s-a făcut dosar penal pentru că a filmat un videoclip cu un leu rănit. "Leul trăiește mai bine decât voi toți"

Postat la: 22.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dani Mocanu a stârnit din nou controverse și a ajuns să dea explicații polițiștilor după ce, într-unul dintre videoclipurile sale, apare un leu rănit. Sesizarea a fost făcută mai întâi pe rețelele de socializare, după ce o persoană a observat acest aspect.

Videoclipul „STOP Romania", postat acum o săptămână, are peste 4,3 milioane de vizionări pe YouTube. Una dintre vizionări i-a adus acum manelistului un nou scandal. În videoclip apare un leu cu o rană gravă la un picior. Animalul părea neîngrijit și nepansat. Mai mulți iubitori de animale au făcut ulterior sesizări. În urmă cu puțin timp, IPJ Argeș a transmis că în acest caz a fost deschis un dosar penal.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele:
Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Verificările efectuate de poliţiştii până în prezent, au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare„, au arătat reprezentanții Poliției.

Dani Mocanu s-a apărat spunând că animalul a fost și este foarte bine tratat. Mai mult, artistul susține că tot acest nou scandal îl avantajează, îi aduce și mai multe vizualizări. „...v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu. Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere. Vă doresc o zi bună tuturor și vă mulțumesc pentru reclama în plus pe care o faceți gratuit videoclipul meu", a fost reacția manelistului.

Pentru a stopa acest val de critici, recent, în descrierea videoclipului a apărut următorul mesaj: „Nimeni nu a fost rănit în timpul filmărilor. E un machiaj special, nu o rană reală!" Nu este pentru prima dată când Dani Mocanu are probleme cu legea. În trecut, a fost acuzat de proxenetism și trafic de persoane, iar o anchetă a fost declanșată după ce, într-unul dintre clipurile sale, apăreau mai mulți mascați de la Jandarmeria Dâmbovița.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE