Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dani Mocanu, dezvaluiri senzationale din culisele vietii sale intime: "Daca vad o fata care sa imi placa..."

Postat la: 27.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dani Mocanu este unul dintre cei mai indragiti artisti de manele si a dezvaluit un lucru pe care multe persoane il asteptau. Acesta a marturisit ca se bucura de viata si ca, pentru moment, nu doreste sa se implice intr-o relatie.

Cunoscutul artist a raspuns la intrebarea care se afla pe buzele multor fane de-ale sale. Multi fani au fost curiosi sa afle daca Dani Mocanu are o iubita. Cantaretul le-a raspuns ca in acest moment nu ii sta gandul la o relatie deoarece vrea sa faca bani. „Nu vreau iubita. Adica acum ma concentrez pe cariera, sa fac bani, nu vreau complicatii, sentimente, simt ca as fi tras inapoi. Nu am chef de gelozii, de discutii... Asa ca, prefer, sa am aventuri.

Merg, de exemplu, la cantare. Daca vad o fata care sa imi placa si sa ma placa, vorbesc cu ea. Daca sunt mai multe, e si mai bine. Avem o aventura, iar totul se incheie dupa. La ora actuala, recunosc si imi asum, am, cred eu, cele mai multe aventuri, nu ma dau in spate de la nimic cand vine vorba de asta. Asa imi place sa traiesc, asa imi place sa ma bucur acum de femei", a spus Dani Mocanu.

Cantaretul a avut probleme destul de grave cu legea. Anul 2017 a fost unul foarte greu. Dani Mocanu a fost acuzat de proxenetism si trafic de persoane. Cu toate acestea, fanii au continuat sa-l iubeasca, asa ca a stat in trending printre primele locuri. Multe mesaje de incurajare din partea acestora l-au facut sa treaca peste probleme.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE