ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Cutremur în industria muzicală: Alte celebrități implicate în dosarul lui Sean "Diddy" Combs

Postat la: 22.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O altă serie de procese a fost intentată împotriva lui Sean „Diddy" Combs, care include acuzația că rapperul a drogat și violat o fată de 13 ani alături de o altă „celebritate masculină", în timp ce o „celebritate feminină" urmărea acțiunea. Cele două persoane nu au fost numite.

Firma de avocatură Buzbee, care a declarat la 1 octombrie că va prezenta încă 120 de procese împotriva lui Combs, a intentat duminică seara cinci noi procese în districtul sudic din New York. Alte două procese au fost, de asemenea, depuse în Las Vegas, respectiv Los Angeles.

Unul dintre procese provine de la o femeie care avea vârsta de 13 ani pe 7 septembrie 2000, când a încercat să participe la MTV Video Music Awards. Ea nu a putut intra la spectacolul de premiere fără bilet și, prin urmare, a abordat mai mulți șoferi de limuzine după eveniment pentru a vedea dacă ar putea participa la „afterparty". Unul dintre șoferi, care ar fi lucrat pentru Combs, a condus-o pe reclamantă la o petrecere, unde aceasta a semnat un acord de confidențialitate și a acceptat o băutură.

După o singură băutură, reclamanta susține că „a început să se simtă amețită" și s-a îndreptat către un dormitor gol pentru a se întinde. La scurt timp după aceea, Combs ar fi intrat în cameră cu „un bărbat și o femeie, ambii celebri". Ea susține că a fost apoi violată de bărbatul celebru, în timp ce femeia privea, înainte de a fi violată de Combs în timp ce ambele celebrități priveau. Procesul continuă cu afirmația că, după agresiune, reclamanta - care locuiește acum în Alabama - „a căzut într-o depresie profundă care continuă să afecteze fiecare aspect al vieții sale"

Combs a negat în mod repetat toate acuzațiile împotriva sa. Într-o declarație anterioară, avocații săi au spus: „Combs și echipa sa juridică au încredere deplină în fapte, în apărarea lor legală și în integritatea procesului judiciar. În instanță, adevărul va prevala: că domnul Combs nu a agresat sexual pe nimeni - adult sau minor, bărbat sau femeie".

Combs este încarcerat în prezent la Metropolitan Detention Center din Brooklyn, N.Y., după ce a fost arestat pe 16 septembrie sub acuzația de șantaj, trafic sexual și transport în vederea practicării prostituției. El a pledat nevinovat la aceste acuzații. Lui Combs i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune de către doi judecători diferiți și urmează să rămână în spatele gratiilor până la procesul său din luna mai a anului viitor. Dacă va fi găsit vinovat de șantaj, Combs riscă închisoarea pe viață.

Petrecerile lui Combs, în special cele de după premiile MTV și „petrecerile albe" din Hamptons, din timpul verii, erau cunoscute ca fiind locuri frecventate de celebrități. Până la proces, rămâne de văzut dacă vreun nume mare va fi implicat în acuzațiile împotriva lui Combs.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE