Cum trăieste la Biarritz fosta sotie a lui Putin, intr-un castel imens, alaturi de un sot tânăr si chipes
Postat la: 06.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Fosta soţie a liderului de la Kremlin Vladimir Putin, Liudmila, a renunțat la numele liderului de la Kremlin, s-a recăsătorit cu un tânăr om de afaceri falit şi a cumpărat, împreună cu proaspătul soț, o vilă impresionantă în sudul Franţei.
Informațiile apar într-o anchetă a Organised Crime and Corruption Reporting Project, jurnaliştii precizând, însă, că declaraţiile de avere ale Liudmilei Putina arătau că veniturile sale erau modeste. Actualul său soţ a avut trei companii care au dat faliment, iar salariul actual nu justifică o astfel de achiziţie. Vila se află în apropiere de oraşul francez Biarritz şi a fost evaluată la până la şapte milioane de euro. În apropiere se află şi o vilă a Katerinei Tihonova, despre care presa crede că este fiica preşedintelui rus, potrivit News.ro.
Potrivit actelor oficiale, vila opulentă, care se află în prezent în renovare, îi aparţine lui Artur Oceretnîi, care ar fi noul soţ al Liudmilei. Oceretnîi (foto jos) a avut de-a lungul timpului trei firme care au dat faliment şi au rămas cu datorii. El lucrează în prezent ca director al agenţiei de organizare de evenimente Art-Show Center, care are drept clienţii, printre alţii, Gazprom şi Transneft.
Potrivit unui site de locuri de muncă din Rusia, Superjob, salariul mediu al unui director general începe de la aproximativ 3.650 de dolari pe lună. Însă, atunci când Art-Show Center a publicat un anunţ pentru director general, oferea un salariu de numai 1.780 de dolari. Astfel, în anul 2012 ar fi avut benituri de numai 3.800 de dolari, în 2011 de 14.00 de dolari, iar în 2009 de numai 18 dolari. În declaraţia din 2010, în anul de dinainte de alegeri, ea ar fi avut economii de 270.000 de dolari. Proprietăţile declarate ale familiei Putin - două apartament, un teren, un garaj şi trei maşini - au rămas în posesia preşedintelui după divorţul din 2013. Aceste date sugerează că familia Putin, inclusiv Liudmila, au avere ascunsă.
Vila din sătucul Anglet, aflată în apropiere de Biarritz, a fost cumpărată în decembrie 2014, la numai şase luni după ce Liudmila şi Vladimir Putin au anunţat public divorţul lor. Vila, numită iniţial "Souzanna", dar al cărei nume a fost schimbat apoi în "Reverie", a fost construită în 1927. Are pardoseli de marmură, candelabrele originale şi un basorelief realizat de sculptorii francezi Jan şi Joel Martel. Vila are 450 de metri pătraţi, patru dormitoare, un living şi sală de servit masa, cu terasă, precum şi un spaţiu pentru biliard. Este înconjurată de un parc privată de 5.000 de metri pătraţi, unde se află o piscină exterioară şi un pavilion de muzică.
Oceretnîi renovează în prezent vila. Contractorul a explicat, însă, că nu are contacte cu proprietarii şi comunică numai prin avocaţi cu aceştia. Potrivit presei britanice, fosta soție a președintelui rus, Vladimir Putin, s-ar fi recăsătorit în 2015, renunțând astfel definitiv la numele de familie pe care îl purta de peste 30 de an și devenind doamna Liudmila Oceretnaia. Alesul inimii fostei prime doamne a Rusiei este Artur Oceretnîi, un arătos om de afaceri cu cel puțin două decenii mai tânăr.
Vladimir Putin și fosta sa soție, acum în vârstă de 58 de ani și-au anunțat public divorțul în iunie 2013, liderul de la Kremlin lăsând-o atunci pe fosta sa parteneră de viață să explice că "este vorba despre o decizie comună". "Fiecare are propria sa viață. Este un divorț civilizat", a mai precizat Liudmila Putina. Vladimir și Liudmila s-au căsătorit în 28 iulie 1983 și au împreună două fiice - Maria, născută în 1985, și Katja, născută în 1986, la Dresda, pe atunci în Germania de Est.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Descoperire de excepție: Amuleta de argint care ar putea rescrie istoria creștinismului
O amuletă de argint, veche de aproape 1.800 de ani, descoperită în Germania, oferă una dintre cele mai timpurii dovezi ale răspândirii creștinismului la nord de Alpi. Artefactul, denumit „inscripția de argint de la Frankfurt", a fost găsit în timpul unor săpături arheologice efectuate între 2017 și 2018.
-
De Solstitiul de iarna din 2024 s-a atins AGI. Cum ar putea Inteligenta Artificială să influențeze evoluția umană de acum incolo
O veste uriasa a trecut mai putin observata. Pe 21 decembrie 2024, de soltitiu de iarna, OpenAI prin ChatGPT-o3 a atins ceea ce specvialistii in domeniu spun ca e AGI (Artificial General Inteligence) adica Inteligența Artificială a inceput sa gandeasca precum cea umana, folosind algorimi complecsi, precum si o intuitie in stadiul incipient.
-
Televiziunile de știri pierd la greu banii de campanie. Politicienii au început deja să se orienteze către TikTok
Deja 65% dintre companii aleg să se promoveze pe social media, nu pe TV. Din start, este o pierdere pentru televiziuni. Dacă se vor împuțina și banii de la partide și independenți, va fi o situație destul de dificilă. Iată doar câți bani dăduseră formațiunile în campania precedentă:
-
Afacerea Rafo Onești: România e obligată să plătească zeci de milioane de euro unui oligarh rus
Statul român trebuie să-i plătească 85 de milioane de euro fostului proprietar rus al Rafo Onești, la decizia unui tribunal arbitral de la Centrul Internațional de Reglementare a Disputelor privind Investițiile de pe lângă Banca Mondială (ICSID) din SUA.
-
Serviciile ruse de informații: SBU a încercat uciderea unor ofiţeri de rang înalt şi a familiilor acestora în Moscova
Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB) a anunțat joi că a dejucat mai multe comploturi ale serviciilor de informaţii ucrainene (SBU) ce vizau uciderea de ofiţeri ruşi de rang înalt şi familiile acestora la Moscova, folosind bombe deghizate ca baterii externe sau dosare de documente.
-
Tarife RCA mai scumpe cu până la 30%: noile prețuri de referință ale polițelor obligatorii pentru șoferi
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunțat noile tarife de referință pentru polițele RCA, valabile în următoarele șase luni.
-
ANAF îi ia în vizor pe românii care nu își declară veniturile
Toate veniturile trebuie declarate la ANAF. Cât vine vorba despre venituri, vorbim despre banii proveniți din dividende, criptomonede, acțiuni și depozite bancare. Inclusiv cei care au deschis un depozit la bancă trebuie să raporteze acest lucru în cazul în care există o dobândă. Totodată, se mai modifică și alte aspecte importante.
-
Povestea neștiută a celei mai vechi tăblițe cu cele Zece Porunci: A fost vândută pe o sumă colosală
Pea mai veche tăbliţă cunoscută, inscripţionată cu cele Zece Porunci din Vechiul Testament, a fost vândută cu 5,04 milioane de dolari, mai mult decât dublul estimării sale maxime.
-
Politico fac e o analiză decisivă: Al treilea război mondial este deja în desfășurare!
Dacă ați fi mers pe linia frontului în primele săptămâni ale războiului din Ucraina, ați fi putut auzi strigăte în ucraineană și rusă, poate amestecate cu voci care vorbeau limbi regionale precum buryat și cecenă, scrie POLITICO.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.O cunoscută astrologă străină de pe Tik-Tok dezvăluie câștigătorul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din România
- 2.Locul în care nu are nimeni curajul să pună piciorul: cei care o fac îmbătrânesc pe loc. Teoria oamenilor de știință
- 3.Mihai Bendeac, înjurat pe Instagram. Postarea care a provocat revoltă
- 4.Baba Vanga: Predicții Îngrijorătoare pentru 2025 - „Începutul Apocalipsei"
- 5.Capul de piatră din Guatemala pe care istoricii preferă să îl treacă cu vederea pentru ca nu-i găsesc o explicatie
- 6.Scandal in atletism. Acuzațiile unei campioane europene: "Mă trezea noaptea pentru a întreţine relaţii sexuale fără consimţământ"
- 7.Răsturnare de situație: Care a fost, de fapt, cauza decesului actorului Mircea Diaconu - Fiica acestuia, mărturii emoționante
- 8.Cazurile care au cutremurat lumea științifică: aceste dispariții au sfidat orice fel rațiune și nu au putut fi explicate niciodată
- 9.La ce oră trebuie să servești micul dejun pentru a avea o viață mai lungă. Oamenii de știință au găsit răspunsul
- 10.„De ce mă spionează friteuza mea?" - Intervenție a autorităților în Marea Britanie după ce s-a aflat că electrocasnice chinezești ascultă ce vorbesc proprietarii
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu