Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum sa alegi fondul de ten in functie de tipul tenului?

Postat la: 20.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Atunci cand iti alegi fondul de ten trebuie sa ai mare grija in special la tipul de ten pe care il ai. Este foarte important sa stii exact ce nevoi are tenul tau pentru a veni cu solutiile potrivite.

Un fond de ten nepotrivit nevoilor tale poate crea probleme pe termen lung.

Ten uscat

Daca ai tenul uscat, atunci trebuie sa il hidratezi constant. Pentru asta ai nevoie de un fond de ten Makeup Revolution, unul cremos sau lichid, dar pe baza de uleiuri. Evita fondurile de ten stick si pudra.

Ten gras

Pentru tenul gras matifierea este cea mai indicata solutie. Pentru acest tip de ten iti recomandam sa folosesti Makeup Revolution fond de ten stick sau cel compact cu pudra. Este important ca fondul de ten sa aiba un continut scazut de uleiuri si un continut mai mare de pudra. Acest tip de fond de ten este mai vascos, asa ca este necesar sa aplici cu atentie pentru a evita efectul de masca.

Ten sensibil

Fiind vorba despre un ten sensibil, trebuie sa verifici daca produsele cosmetice pe care le folosesti te pot ajuta sau iti dauneaza. Tenul acneic este problematic dar ai nevoie de un fond de ten special care sa mascheze. Pe magazinul online Redvelvet gasesti o multime de produse potrivite pentru tine. Pentru tenul sensibil e bine sa folosesti un fond de ten cu o culoare care se potriveste perfect cu tenul, oferind un aspect natural.

Ten mixt

Pentru tenul mixt poti folosi nu unul, ci doua tipuri de fonduri de ten. Unul pentru ten gras pe zona T cu efectul matifiant, un altul pentru ten normal, pentru restul fetei. In caz ca nu crezi ca te descurci sa utilizezi in acelasi timp 2 tipuri de fond diferite, poti incerca un fond de ten lichid.

Ten cu pigment cald

Tenul cu pigment cald se recunoste usor verificand incheietura mainii. Venele trebuie sa fie verzi, sau iti mai poti da seama daca te bronzezi foarte usor. In acest caz ai nevoie de un fond de ten cu subton galben.

Ten cu pigment rece

Si identificarea tenului cu pigment rece se face rapid si usor. Il recunosti dupa tenta rozalie din obraji, sau dupa culoarea albastra a venelor. Pentru tenul cu pigment rece, este potrivit un fond de ten cu subton roz.

Inainte de a aplica un fond de ten iti recomandam sa te demachezi, sa tonifiezi pielea si sa o hidratezi. Demachierea se foloseste pentru a curata impuritatile, tonifierea estompeaza porii, in timp ce hidratarea se face pentru a aplica mai usor fondul de ten.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE