Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum putea fi iubita lui Cătălin Botezatu, daca nu lesbiană? Ipostazele tandre cu prietena ei nu pot fi negate

Postat la: 02.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prietena lui Cătălin Botezatu a fost văzută sărutându-se cu prietena ei. Imaginile au fost surprinse într-un club de fițe din Mamaia.

Este vorba despre Monica Hill, asa-zisa iubita a lui Cătălin Botezatu. Puștoaica de 19 ani a știut cum să incite suflarea masculină prezentă în club. Într-un renumit club din Mamaia, sexy-clujeanca a ales să petreacă în minivacanța de Paște și de 1 Mai. Ea a fost însoțită de o prietenă.

Din câte se pare, cele două frumuseți autohtone au decis să ducă distracția la un alt nivel. La un moment dat, când petrecerea ajunsese la cote maxime, Monica Hill și prietena alături de care petrecea au oferit un moment de-a dreptul incendiar. Cele două tinere au decis să împartă o prăjitură în cel mai senzual mod cu putință. Fără să le pese de privirile celor din jur, au recurs la un sărut incendiar.

Monica Hill este o frumoasă clujeancă de 19 ani, care este model. Bruneta a reprezentat România la la cea de 46-a ediţie a concursului Miss Intercontinental, care s-a desfășurat în Egipt, la Hurghada. Iubita lui Cătălin Botezatu a făcut primii paşi în modelling de la 12 ani şi a lucrat și cu alți designeri renumiţi din țară, precum Romaniţa Iovan sau George Hojbotă, dar şi cu agenţii de modă din străinătate, în Italia şi Grecia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE