Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum a reuşit Amalia Năstase să slăbească 20 de kilograme în doar trei luni

Postat la: 25.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Amalia Năstase ( 44 de ani) a demonstrat că poate să slăbească 20 de kilograme în doar trei luni. Vedeta a dezvăluit ce mănâncă la micul dejun, la prânz, dar şi la cină.

„Dimineaţa mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovăz. Ca şi snack, am un măr, ceea ce este viaţă, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine şi carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie‘, a spus Amalia Năstase. De asemenea, Amalia consumă la prânz salată şi carne, iar seara mănâncă conservă de ton.

„Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti carne de pui fără tot felul de chestii şi atunci mănânc de vită, de viţel, chiar şi de porc. Orice peşte, somon, în primul rând, fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau ou, somon afumat şi 200 de grame de legume".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE