Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cum a fost posibil: Sharon Stone a dezvăluit că un chirurg plastician i-a mărit sânii fără consimțământul ei

Postat la: 30.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actrița americană Sharon Stone susține că sânii i-au fost măriți fără consimțământul ei în timpul unei operații de reconstrucție a acestora. Stone a relatat că în 2001 a optat pentru o operație de reconstrucție a sânilor după ce a fost supusă unor intervenții pentru înlăturarea unor tumori benigne.

Aceasta a afirmat că după ce s-a trezit din anestezia generală a descoperit că sânii îi crescuseră în dimensiune, chirurgul spunându-i că a considerat că „ar arăta mai bine cu sâni mai mari și îmbunătățiți". „Când mi-au dat jos bandajele am descoperit că am sâni cu o cupă mai mare, unii despre care el (chirurgul) a spus că 'se potrivesc mai bine cu dimensiunea șoldurilor tale'", a scris Stone în cartea sa autobiografică.

Acesta este doar unul dintre episoadele dezvăluite de actriță în autobiografia sa, Stone afirmând de asemenea că a fost păcălită să își dea jos lenjeria intimă pentru faimoasa scenă cu interogatoriul din filmul Basic Instinct. Actrița a relatat că i s-a cerut să își dea jos chiloții fiindcă "reflectau lumina" și că i s-au dat asigurări că părțile sale intime nu vor fi văzute în film. Stone a povestit că a descoperit înșelătoria doar după ce a văzut varianta finală a peliculei și că l-a pălmuit pe regizorul Paul Verhoeveen când și-a dat seama că acesta nu s-a ținut de cuvânt.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE