Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristi Minculescu a câștigat dreptul de folosire a numelui IRIS!

Postat la: 15.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După luni în care a luptat pentru dreptul de folosire a numelui IRIS în formula artistică în care activa, alături de Valter Popa și Doru Bobeica, Cristi Minculescu a obținut azi o primă victorie în instanță împotriva fostului coleg Nelu Dumitrescu.

Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică, reprezentați de o echipă de avocați din cadrul Milcev Burbea S.C.A., compusă din Gabriela Milcev, Iulia Burbea și Florina Enache, au câștigat acțiunea având ca obiect anularea mărcii "IRIS" nr. 069486, ca fiind înregistrată cu rea-credință de către fostul coleg, Nelu Dumitrescu.

Prin sentința pronunțată ieri, 14.11.2018, în Dosarul nr. 28673/3/2017, Tribunalul București a admis acțiunea formulată, prin care Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeică reclamau faptul că fostul coleg de trupă, Nelu Dumitrescu, și-a însușit în mod nelegal, fără acordul lor, numele trupei notorii, în pofida contribuției esențiale pe care solistul (Cristi Minculescu), chitaristul (Valter Popa) și basistul (Doru Borobeică) au avut-o vreme de 35 de ani la ceea ce înseamnă "IRIS".

Această soluție pronunțată de către Tribunalul București reprezintă un pas important pe care artiștii l-au făcut pentru recâștigarea dreptului de utilizare a mărcii "IRIS" și înlăturarea unei nedreptăţi printr-o înregistrare abuzivă. Soluția poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel București.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE