Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cornelia Catanga sufera, la aproape trei ani de la moartea cunoscutului Aurelian Preda

Postat la: 11.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In urma cu aproape trei ani, Aurelian Preda, unul dintre cei mai iubiti artisti de muzica populara, s-a stins din viata dupa o lupta grea cu cancerul. Buna lui prietena, Cornelia Catanga, a facut dezvaluiri emotionante despre acesta.

Pe 2 februarie, Aurelian Preda ar fi implinit 49 de ani. Cornelia Catanga a dezvaluit ca l-a visat, recent. Sunt deja aproape trei ani de cand fratiorul meu cel scump a plecat la ingeri. Ziua de 2 februarie nu o s-o uit niciodata. In fiecare an imi apare in vis si imi spune: . L-am iubit enorm, si-l voi iubi in continuare. Asa cum si el ma iubea pe mine si pe familia mea", a spus Cornelia Catanga. Cantaretul de muzica populara Aurelian Preda a incetat din viata in luna septembrie a anului 2016. La doi ani de la moartea artistului, fiica sa, Anamaria Rosa, a transmis un mesaj plin de suferinta.

„Tati meu... astazi se fac doi ani de cand nu mai esti langa mine fizic sa ai grija de mine si sa ma aperi de orice rau ? Ce-i drept, de doi ani de zile sunt mai puternica si am invatat sa ma apar singura de ce-i rau, am invatat sa disting binele de rau, am reusit sa pun in aplicare tot ce m-ai invatat tu si voi continua sa fac acest lucru in continuare, insa nu mai e la fel, totul s-a schimbat... lumea, viata, oamenii... totul. Cu lacrimi pe fata si sufletul plin de suferinta pentru ca te-am pierdut iti spun ca te iubesc, te respect, te pretuiesc si iti multumesc pentru tot ceea ce ai facut, ce faci si ce vei face pentru mine pentru ca simt prezenta ta sufleteasca mereu? Dumnezeu sa te odihneasca in pace, taticule!? Sa ai liniste? Dragilor, voua va multumesc din suflet ca mi-ati fost alaturi la pomenirea de doi ani a tatalui meu, Aurelian Preda, la Manastirea Dervent, acolo unde tatal meu si-a dorit sa se odihneasca. Un loc binecuvantat de Dumnezeu unde se afla oameni cu har. Va multumesc ca nu il uitati si il iubiti neconditionat, asa cum ati facut-o intotdeauna!", a scris Anamaria Rosa pe contul sau de socializare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE