Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Claudia Schiffer a împlinit 50 de ani, dar arată ca la 20!

Postat la: 27.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O rochie albastru intens, tricotată cu ochiuri mari, adică foarte transparentă, pe care puține femei ar avea curajul s-o poarte, pentru că trădează orice imperfecțiune a corpului. Claudia Schiffer n-are însă niciun motiv să-și facă griji. La 50 de ani, frumoasa blondă arată de parcă acum și-ar face debutul pe podiumurile de prezentare.

Supermodelul care a făcut istorie la începutul anilor '90, alături de Naomi Campbell, Cindy Crawford sau Linda Evangelista, le-a făcut cadou fanilor o incursiune în garderoba ei și a îmbrăcat câteva dintre piesele ei favorite. Născută pe 25 august 1970, în Rheinberg (Germania), Claudia Maria Schiffer este model, designer şi actriţă. Stabilită în Marea Britanie, ea a devenit cunoscută în urmă cu trei decenii, obţinând statutul de supermodel alături de Naomi Campbell şi Cindy Crawford, între altele.

A apărut pe mai mult de 1.000 de coperte de reviste şi deţine recordul în acest sens. La vârsta de 46 de ani a pozat nud, coordonată de fotograful de modă Collier Schorr, şi a apărut pe coperta revistei Vogue Italia. În 2002, averea ei era estimată de Forbes la aproximativ 55 de milioane de dolari. Claudia este căsătorită din 2002 cu producătorul britanic Matthew Vaughn. Cei doi au împreună trei copii, Caspar Matthew (născut la 30 ianuarie 2003), Clementine (născută la 11 noiembrie 2004) şi Cosima (născută la 14 mai 2010).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE