Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine l-a furat pe Darius cel mai mare iepure din lume? El apartinea unei vedete Playboy si nu mai poate fi folosit pentru reproducere

Postat la: 13.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Darius, un iepure continental de 1,29 metri lungime care deține titlul de "cel mai mare iepure din lume", înscris în Guinness World Records, a fost furat.

Poliţia britanică a lansat un apel adresat martorilor, anunțand că proprietara oferă o recompensă, relatează marţi AFP. Potrivit forţelor de ordine, Darius a fost furat în noaptea de sâmbătă spre duminică din incinta sa din grădina proprietarilor, situată în Stoulton, Worcestershire. Proprietara iepurelui, Annette Edwards, a promis într-un mesaj publicat pe Twitter o recompensă de 1.000 de lire sterline pentru returnarea animalului, precizând că Darius, în vârstă de 11 ani, este prea bătrân pentru reproducere.

"Fiecare animal este un individ care nu poate fi înlocuit", a declarat pentru Daily Telegraph Annette Edwards, în vârstă de 68 de ani, fost model Playboy. Potrivit proprietarei, din cauza vârstei înaintate, Darius are o dietă specială în lipsa căreia riscă să moară. Darius a fost declarat "cel mai mare iepure în viaţă" în 2010, potrivit site-ului Guinness World Records.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE