Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Ciau ragați!" Divorțează pentru că soțul ei este "prostul satului", iar ea a descoperit "adevărata plăcere in sex cu mai multi italieni"

Postat la: 19.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O ieșeancă plecata in Italia divorțează de soțul ei pentru că este "prostul satului", iar ea a descoperit peste hotare "adevărata plăcere a sexului", mai ales cu mai mulți bărbați în același timp.

Ea a trimis o scrisoare trivială judecătorilor, în care spune că nu se înfățișează la proces pentru că soțul ei este "prostul satului", dar și pentru că ea se află în Italia, unde a cunoscut "adevărata plăcere a sexului". Scrisoaea a fost publicata pe retelele de socializare si a devenit virala. Procesul de divorţ are loc la Judecătoria Iaşi, iar cei doi domiciliază într-o comună din apropierea oraşului. Femeia trebuia să se prezinte la un termen de judecată care a avut loc în luna ianuarie, însă a trimis o motivare judecătorilor ieşeni prin care încearcă să justifice lipsa de la proces.

"Cu ajutorul surorii mele am reuşit să fug de acasă, spunând că mă duce la muncă. În Italia, am cunoscut adevărata plăcere a sexului. Cât am trăit cu reclamantul, nu m-a satisfăcut sexual, dar în Italia, pentru prima dată... (urmează cuvinte obscene - n. red.). Am fost o proastă până acum că nu am ştiut ce înseamnă dragostea cu diferiţi bărbaţi şi mai ales cu mai mulţi odată în acelaşi timp. Femeile din România au şi ele dreptul la fericire, unde mai pui că bărbaţii italieni sunt cu dare de mână. Am ajuns acasă cu mulţi bani şi nu am timp să merg la judecată", a scris femeia în motivarea trimisă Judecătoriei Iași.

Ieșeanca mai spune că nu vrea să se mai întâlnească cu "prostul satului" și își încheie motivarea cu "ciau ragați". "Oricum, bărbatul meu reclamagiu este prostul satului şi moare de ciudă că am descoperit adevăratele plăceri ale sexului cu mai mulţi italieni. Italienii sunt mai dotaţi decât românii în toate şi au şi bani. Asta mă face să nu-i refuz când mă solicită pentru partidele de amor. Nu vreau să vin la judecată să mă întâlnesc cu prostul satului. Ciau ragaţi", a scris femeia. Potrivit portalului instanţelor, bărbatul a renunţat la proces, retrăgând cererea de divorţ, însă a reiniţiat ulterior procesul. Ultimul termen a avut loc vineri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE