Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Celebrul actor de la Bollywood Sushant Singh Rajput a fost găsit mort în casă. Avea 34 de ani

Postat la: 15.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Celebrul actor de la Bollywood, Sushant Singh Rajput, a fost găsit fără suflare duminică, 14 iunie, în locuinţa sa din Mumbai, scrie The Guardian.

Potrivit primelor informaţii, starul indian în vârstă de numai 34 de ani s-ar fi sinucis. Moartea lui Rajput vine la doar câteva zile după cea a fostului său manager, Disha Salian, în vârstă de 28 de ani, care a căzut de la etajul 14 al unei clădiri din Mumbai.

Rajput a ajuns sub lumina reflectoarelor cu populara telenovelă „Pavitra Rishta" şi cu filmul „Kai Po Che!" bazat pe cea mai vândută carte a lui Chetan Bhagat, „Cele trei greşeli ale vieţii mele". Este cunoscut şi din filmul „MS Dhoni: The Untold Story", în care a interpretat rolul unui legendar jucător de cricket. Ultimul film în care a jucat actorul a fost producţia Netflix „Drive".

Premierului indian Narendra Modi este una dintre personalităţile care au reacţionat după ce a fost anunţat decesul lui Rajput, spunând că a fost „un tânăr actor strălucitor plecat prea curând".

În ultima sa postare pe Instagram, unde avea 10,2 milioane de fani, în 3 iunie, Rajput a postat o poză cu mama sa, care a murit în 2002, când era adolescent, potrivit agenţiei de ştiri PTI din India. Mesajul care însoţea fotografia este: „Trecut înceţoşat care se evaporă din lacrimi".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE