Cele mai puternice antibiotice naturale se regasesc, de obicei, in orice locuinta
Postat la: 29.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Antibioticele reprezinta una dintre cele mai importante inventii. Acestea ajuta la tratarea infectiilor provocate de bacterii. Inaintea penicilinei si a inventiei antibioticelor din 1940, milioane de persoane au murit din cauza infectiilor. Insa nu toate persoanele afectate de infectii au murit, oamenii au utilizat antibiotice naturale de secole.
Desi antibioticele trateaza majoritatea infectiilor exista si anumite probleme aferente acestora. De pilda microorganismele devin rezistente. Anumiti antibiotici naturali sunt extrem de puternici decat solutiile sintetice.
Usturoiul
Usturoiul este un aliment esential pentru tratarea racelii. Alicina din usturoi poate proteja organismul uman impotriva ciupercilor, parazitilor si bacteriilor. Pentru cele mai bune rezultate specialistii recomanda utilizarea usturoiului proaspat.
Otetul din vin de mere
Otetul din vin de mere contine antibiotice, antimicotice si proprietati antiseptice care pot alcaliniza in mod natural corpul si pot preveni sau lupta impotriva cancerului in majoritatea cazurilor. De asemenea, otetul poate combate arsurile, poate ajuta la mentinerea greutatii si la scaderea colesterolului. Mai poate fi utilizat si ca sterilizator sau dezinfectant atunci cand este utilizat local.
Mierea
Mierea este o alta sursa importanta de antibiotice deoarece enzimele din interiorul acesteia elibereaza peroxid de hidrogen, fiind astfel perfecta pentru tratarea ranilor si prevenirea infectiilor. Romanii din vechime o utilizau deseori pe campul de lupta pentru prevenirea si tratarea infectiilor. Aceste beneficii insa exista doar in mierea nepasteurizata. Mierea mai poate fi utilizata pentru tratarea problemelor digestive, raceli si gat inflamat.
Ghimbir
Ghimbirul proaspat are un efect benefic asupra patogenilor din mancare precum salmonella. De asemenea, are un efect antibacterian asupra infectiilor respiratorii si parodontale. De asemenea, ceaiul de ghimbir are proprietati importante impotriva infectiilor bacteriene.
Turmeric
Proprietatiel antibiotice ale turmericului sunt utilizate pentru distrugerea bacteriilor care provoaca boli si ajuta la cresterea sistemului imunitar. Conform unui studiu din 2009, curcumina a oferit rezultate pozitive helicobacterului pylori. Exista atat amestecuri, cat si suplimente care pot fi ingerate, insa ar trebui consultat un medic inaintea oricarui tip de tratament.
Scortisoara
Prin adaugarea scortisoarei in cafeaua de dimineata se pot preveni infectiile obisnuite precum acnea, infectiile de tract urinar sau afectiunile orale.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
ANAF îi ia în vizor pe românii care nu își declară veniturile
Toate veniturile trebuie declarate la ANAF. Cât vine vorba despre venituri, vorbim despre banii proveniți din dividende, criptomonede, acțiuni și depozite bancare. Inclusiv cei care au deschis un depozit la bancă trebuie să raporteze acest lucru în cazul în care există o dobândă. Totodată, se mai modifică și alte aspecte importante.
-
Povestea neștiută a celei mai vechi tăblițe cu cele Zece Porunci: A fost vândută pe o sumă colosală
Pea mai veche tăbliţă cunoscută, inscripţionată cu cele Zece Porunci din Vechiul Testament, a fost vândută cu 5,04 milioane de dolari, mai mult decât dublul estimării sale maxime.
-
Politico fac e o analiză decisivă: Al treilea război mondial este deja în desfășurare!
Dacă ați fi mers pe linia frontului în primele săptămâni ale războiului din Ucraina, ați fi putut auzi strigăte în ucraineană și rusă, poate amestecate cu voci care vorbeau limbi regionale precum buryat și cecenă, scrie POLITICO.
-
Ce au decis judecătorii CAB în dosarul Călin Georgescu-anularea alegerilor prezidențiale - Fostul candidat independent a fost prezent în instanță
Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a acordat un nou termen în procesul Călin Georgescu-anularea alegrilor prezidențiale, pentru 13 ianuarie 2025, pentru când se citează părţile, prin poştă şi prin mail sau fax
-
Candidatul comun zice că nu există nicio legătură între el și partidele de la guvernare. Crin Antonescu și-a anunțat demisia din PNL
Noiua coaliție guvernamentală, formată din PSD, PNL, UDMR și minoritățile naționale, a anunțat astăzi asumarea unui candidat comun la alegerile prezidențiale de anul viitor, în persoana lui Crin Antonescu. Fostul lider al liberalilor a spus că a acceptat propunerea partidelor de a fi candidatul comun la alegerile prezidențiale viitoare.
-
Răsturnare de situație: Care a fost, de fapt, cauza decesului actorului Mircea Diaconu - Fiica acestuia, mărturii emoționante
Marele actor Mircea Diaconu s-a stins din viață cu doar 10 zile înainte de a împlini 75 de ani. Se știa că acesta se confrunta de ceva vreme cu o boală incurabilă, iar ultimele sale momente le-a petrecut pe un pat în Spitalul Fundeni.
-
Elon Musk începe Operațiunea "Resetarea": Prima mare instituție care va intra în malaxor
Omul de afaceri Elon Musk, cea mai bogată persoană din lume şi persoana desemnată de viitorul preşedinte al SUA, Donald Trump, cu reformarea administraţiei publice, a luat la ţintă Rezerva Federală americană.
-
Trădare, dar să știm și noi: 21 de parlamentari suveraniști au votat pentru noua coaliție pro europeană
Blocul suveranist suferă o lovitură extrem de grea, la primul mare test din Parlament. La votul pentru președinții Senatului și Camerei Deputaților, 21 de parlamentari care nu pot fi decât din AUR, POT sau SOS România au votat alături de coaliția pro europeană formată din PSD, PNL, UDMR și Minoritățile Naționale.
-
Controlul statului asupra vietii private: ANAF monitorizează retragerile din bancomate. Atenție la suma pe care o scoateți
Românii care retrag sume mari de bani din bancomate intră în atenția Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF). Instituția a anunțat că va monitoriza atent aceste tranzacții pentru a preveni fraudele fiscale.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.O cunoscută astrologă străină de pe Tik-Tok dezvăluie câștigătorul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din România
- 2.Locul în care nu are nimeni curajul să pună piciorul: cei care o fac îmbătrânesc pe loc. Teoria oamenilor de știință
- 3.Mihai Bendeac, înjurat pe Instagram. Postarea care a provocat revoltă
- 4.Baba Vanga: Predicții Îngrijorătoare pentru 2025 - „Începutul Apocalipsei"
- 5.Capul de piatră din Guatemala pe care istoricii preferă să îl treacă cu vederea pentru ca nu-i găsesc o explicatie
- 6.Scandal in atletism. Acuzațiile unei campioane europene: "Mă trezea noaptea pentru a întreţine relaţii sexuale fără consimţământ"
- 7.Scandal în familia Prigoană: Frații lui Honorius cer deschiderea de urgență a cavoului, după înmormântarea secretă
- 8.Cazurile care au cutremurat lumea științifică: aceste dispariții au sfidat orice fel rațiune și nu au putut fi explicate niciodată
- 9.Răsturnare de situație: Care a fost, de fapt, cauza decesului actorului Mircea Diaconu - Fiica acestuia, mărturii emoționante
- 10.La ce oră trebuie să servești micul dejun pentru a avea o viață mai lungă. Oamenii de știință au găsit răspunsul
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu