Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce spune fina lui Marcel Toader despre moartea acestuia! Atentie, mesaj sfasietor

Postat la: 05.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fina lui Marcel Toader este marcata de moartea omului de afaceri. Mesajul transmis de cantareata este sfisietor. Diana Bisinicu a fost cununata de Marcel Toader pe vremea cand acesta era casatorit cu prezentatoarea de televiziune Gabriela cristea. Dupa moartea omului de afaceri, artista a scris un text in mediul online despre cel care i-a fost nas.

"Of, Nasu! Te-ai grabit sa pleci prea devreme dintre noi! De cinci ore vreau sa scriu ceva si nu imi gasesc cuvintele! Imi aduc aminte ziua de 6 mai 2012 cand ne-am intalnit sa va cerem de nasi! Entuziasmul tau, atitudinea ta parinteasca, veselia ta, perceptia ta despre familie la momentul acela m-a facut sa simt ca o alegere mai buna nu puteam face! Si nu, nu puteam face deoarece pentru noi ai fost mereu acolo.... oricand! Cand Riana (n.r. fiica artistei) era micuta si se temea putin de atitudinea ta impozanta ii spuneai ca atunci cand va creste veti fi cei mai buni prieteni, dar nu, nu veti mai fi! Insa sunt sigura ca vei veghea asupra ei si a familiei tale care a ramas secata de durere! M-ai condus la altar pentru a-mi incredinta mana lui Catalin, ne-ai pus cununiile pe cap, ne-ai adus copilul in randul crestinilor, pentru acestea si pentru toata dragostea ta iti MULTUMESC si imi doresc din tot sufletul sa fi simtit pretuirea noastra in cei 7 ani de cand ai devenit parintele nostru spiritual! Sunt onorata ca SUNT fina TA! Drum lin la stele, Nasule! ?", a scris Diana Bisinicu in mediul online.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE