Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce poreclă avea Gigi Becali în tinerețe! Nici Securitatea nu se atingea de el

Postat la: 07.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ajuns unul dintre cei mai bogați români, Gigi Becali, în acte Gheorghe Becali, a avut o tinerețe zbuciumată. Pentru a nu avea probleme cu legile care pedepseau „parazitismul", imediat după liceu, Gigi Becali (64 ani) s-a angajat la ICCE, pe platforma Băneasa. Acolo a lucrat ca lăcătuş-mecanic, după care a fost transferat la departamentul de apă ionizată.

În primele luni ale lui 1990, a abandonat munca şi s-a lansat în afaceri. Provenind dintr-o familie bogată, Gigi a început să se învârtă de tânăr în cercurile înalte din capitală. " În tinereţe, toţi băieţii îl ştiam de Geli din Pipera", a povestit celebrul interpret aromân, Gică Coadă. „Îi plăcea să petreacă, să se simtă bine şi să cheltuiască bani. Nu se lua de el nici Miliţia, nici Securitatea, pentru că toată lumea ştia că este băiatul lui nea Tase, de la care cum­pă­rau brânză, iaurt şi miei. Știa să se distreze şi îşi dorea să fie cel mai cel. Din acest motiv şi-a şi cumpărat Maybach-ul şi Pala­tul, ca să aibă maşina şi casa mai mari şi mai valoroase decât ale vărului său, cu care s-a aflat în competiţie tot timpul", a mai spus Coadă, într-un interviu pentru Click, acum câțiva ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE