Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce ii spun puscariasii de la Rahova lui Borcea despre Valentina Pelinel. Glumele facute de afacerist dupa gratii

Postat la: 24.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cinci ani de inchisoare cu executare a primit Cristian Borcea, in dosarul retrocedarilor de terenuri din statiunea Mamaia. Omul de afaceri s-a predat imediat ce a aflat sentinta si, de mai bine de doua saptamani, se afla la Penitenciarul Spital Rahova. Acolo va sta o perioada in carantina. Borcea i-a socat pe gardieni din prima clipa.

Dar a fost si tinta unor glume din partea colegilor de detentie. Acestia il sicaneaza cu glume care o tintesc pe Valentina Pelinel, sotia fostului actionar de la Dinamo. "Detinutii il intreaba razand de sotia lui, ce mai face, daca tot cea mai frumoasa femeie din Romania e... Omul nici nu poate sa se supere, sunt doar misto-uri la trecerea timpului, chiar rande si da si raspunsuri amuzante", au spus cei de la fata locului. Surse din penitenciar au dezvaluit si cum s-a comportat Borcea chiar din prima clipa cand a ajuns dupa gratii.

"A fost o mare surpriza felul in care Borcea s-a comportat! Parea detasat, deloc afectat de ce i se intampla! I-a dezarmat practic pe toti, mai ales ca a salutat de parca ar fi fost de al casei. Mai mult, in cursul saptamanii, a si glumit cu toata lumea, mai ales cand a fost intrebat de copii! Omul de afaceri a spus, cu zambetul pe buze, ca are aproape o echipa de fotbal, daca ar fi sa ii le ia in calcul si pe gemenele inca nenascute, le-a zis urmasilor pe nume, a dezvaluit varstele lor, ca, in final, spre amuzamentul general, sa spuna ca nu se va opri aici, ci, daca Dumnezeu va vrea, el ar mai dori inca unu cel putin", au povestit acestea.

Cristian Borcea a fost gasit vinovat pentru faptul ca a prejudiciat statul roman si municipiul Constanta cu aproximativ 28 de milioane de euro. Anchetatorii au stabilit ca ex-actionarul "cainilor rosii" s-a asociat cu alti doi invinuiti din dosar, Georgica Giurgiucanu si Emil Dragos Savulescu, in societatea comerciala „Holiday Club Neptun" SA, si, in mod legal, trebuie sa plateasca pentru acest lucru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE