Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce și-a scris pe mână o tânără care și-a făcut cel mai controversat tatuaj din pandemie

Postat la: 24.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie a dezvăluit că a fost nevoită să-și ascundă un tatuaj pentru mai bine de un an, deoarece avea inscripționat un mesaj care o făcea să pară că se opune purtării măștilor de protecție.

Leah, o utilizatoare a aplicației TikTok, și-a făcut tatuajul pe 4 martie 2020, chiar înainte ca pandemia de Covid-19 să facă ravagii la nivel global. Fără să știe ce urma să se întâmple în întreaga lume, femeia și-a scris pe brațul stâng mesajul: "Curajosul refuză categoric să poarte mască".

După ce pandemia a luat amploare, Leah a trebuit să-și ascundă tatuajul. Ea a purtat haine cu mâneci lungi, astfel încât nimeni să nu poată vedea ceea ce scria pe mâna ei, potrivit Mirror.

În cele din urmă, femeia a prins curaj și și-a spus povestea pe TikTok. Într-un videoclip devenit viral, cu peste 600.000 de vizualizări, ea a afirmat că momentul în care și-a făcut tatuajul respectiv a fost cât se poate de nefericit.

De asemenea, Leah a mărturisit că își dorea acest tatuaj de câțiva ani și că mesajul îndeamnă la sinceritate. "Să nu pretinzi că ești ceea ce nu ești", a spus tânăra.

Videoclipul postat de Leah a adunat mii de comentarii. "Ai de gând să-l ștergi? Oamenii cred că ești împotriva măștilor? Ți-e rușine cu asta?", a întrebat o persoană. ″Îmi pare atât de rău că întregul context al tatuajului tău s-a schimbat literalmente peste noapte", a scris altcineva.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE