Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce bolid i-a cumparat Loredana Groza tatalui ei. La 81 de ani, Vasile Groza intoarce toate privirile pe strada

Postat la: 08.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Loredana Groza, chiar daca a ajuns o celebritate a lumii artistice si mondene din Romania, demonstreaza, inca o data, ca nu si-a uitat originile, asa ca stie ca trebuie sa fie recunoscatoare tatalui ei si intregii familii. Loredana Groza isi iubeste familia, iar asta se poate observa din cuvinte si din toate gesturile pe care le face.

"Parintii mei m-au alintat, chiar daca nu erau bogati. Incercau sa imi faca pe plac. Daca doream o papusa, ma rugam la Mosul sa mi-o aduca. Si faceau eforturi sa o am. Dar pentru asta a trebuit sa fiu cuminte si sa invat bine mereu", declara artista acum cativa ani. Zilele trecute, Click! l-a surprins pe tatal Loredanei plecand de la vila din Pipera unde locuieste solista impreuna cu sotul ei, Andrei Boncea, si cu fiica lor, Elena. Vasile Groza a plecat cu un BMW X5 - in valoare de 50.000 de euro - condus de un sofer. Ceea ce inseamna ca Loredana isi respecta foarte mult tatal si il trateaza cu respectul pe care, fireste, il merita.

Vasile Groza este un cunoscut poet si prozator. Nu este doar tatal vedetei Loredana Groza. Vasile Groza este si un cunoscut si apreciat poet si prozator. A publicat patru volume de poezie si a scris nenumarate piese de teatru pentru copii. El a fost distins cu Diploma de excelenta in cultura acordata de Societatea Culturala Apollon pentru intreaga activitate literara, in anul 2010. Inainte sa se pensioneze. Vasile Groza a lucrat la Fabrica de Confectii Industriale Onesti, iar sotia sa a fost invatatoare. In prezent, amandoi au grija de nepotii lor: fiica Loredanei, Elena (20 de ani), si baietelul lui Cristi Groza, fratele artistei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE