Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce a putut să spună Mircea Badea despre soția interlopului Tzancă Uraganul: "O cheamă Lambada și are.."

Postat la: 30.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Show de zile mari miercuri seară, în direct la Antena 3. Mircea Badea a comentat în stilu-i propiu ultimele scandaluri mondene, în emisiunea Sinteza Zilei.

Badea a „analizat" la sânge războiul mediatic dintre Alex Velea și Abi, dar și comentariile jurnalistului Cristian Tudor Popescu la adresa lui Selly. Pentru ca, mai apoi, sa vorbească despre interlopul Tzancă Uraganul și despre nevasta lui, Lambada.

„CTP s-a certat cu Selly. Mai rămâne ca Ion Cristoiu să se certe cu Tzancă Uraganul. Știți cine este Tzancă Uraganul sau nu?! De ăsta ați auzit?! Tzancă Uraganul este căsătorit, dar nu cu acte, cu Lambada. Da, o cheamă Lambada și are.. și a înșelat-o. Hai, măi, ce dracu'?! Acestea sunt lucruri adevărate, asta este România profundă„, a spus Mircea Badea.

Angajatul postului Antena 3 nu s-a lăsat aici și a continuat la adresa soției lui Tzancă Uraganul. „Da, Lambada o cheamă pe soția lui Tzancă Uraganul. Probabil și în acte, dacă o avea„, a conchis Badea, abținându-se cu greu să nu râdă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE