Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce a făcut un cățel sa salveze un bebeluș abandonat într-un depozit de deșeuri din Filipine

Postat la: 30.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bebeluș abandonat într-un depozit de deșeuri din Cebu, Filipine, a fost salvat de un câine. Asta după ce patrupedul a solicitat ajutorului unui motociclist, care i-a înțeles mesajul.

Aflat cu motocicleta prin muții Cebu, Junrell Fuentes Revilla a observat cum un câine apărut parcă de nicăieri a început să alerge după el și să latre continuu. Patrupedul a lătrat fără încetare, „de parcă ar fi avut nevoie disperată să spună ceva", a relatat, ulterior, Junrell. După ce, în primă fază, motociclistul a crezut că motorul îl deranjează pe câine, și-a dat seama că animalul voia să-i transmită un mesaj. S-a oprit, l-a chemat la el pe cățel și l-a mângâiat, moment în care a realizat că aceste voia să-i arate ceva. Copleșit de situație, l-a urmat.

Câinele a început să-l ghideze de pe potecă spre un depozit de deșeuri, unde a văzut „un pachețel". Când s-a apropiat, bărbatului nu i-a venit să creadă ochilor: era un nou-născut înfășurat într-un prosop, încă în viață. Motociclistul a luat copilul care părea să aibă o stare bună de sănătate și l-a dus la cea mai apropiată secție de poliție. Povestea s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, iar mai mulți voluntari au pornit în căutarea câinelui. Așa au aflat că nu e un câine vagabond, ci aparține unei familii numeroase, care trăiește în munți.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE