Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Blestem în familia lui Elvis Presley. Un accident genetic ar putea fi cauza morților premature!

Postat la: 14.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cântăreaţa Lisa Marie Presley, fiica legendei rock Elvis Presley, a murit joi la vârsta de 54 de ani, alimentând din nou teoriile privind blestemul care s-a abătut asupra familiei legendarului artist.

Mulți fani ai lui Elvis cred că familia Presley este blestemată în același mod în care a fost dinastia Kennedy. Unii au subliniat chiar pe rețelele de socializare că decesul lui Lisa Marie a avut loc cu câteva ore înainte de vineri, 13, în California.

De asemenea, Elvis, fratele său, părinții săi și acum fiica lui au murit tineri. La înmormântarea vedetei, doi tineri fani au fost uciși încercând să-i vadă sicriul, când o mașină a intrat în mulțime în afara reședinței Graceland.

Este un defect genetic în spatele atacurilor de cord timpurii în familia lui Elvis? Bunicii "Regelui" din partea mamei erau veri de gradul 1 și poate că e vorba de un accident genetic pentru moartea lui Elvis la 42 de ani, a mamei lui la 46 de ani, a trei unchi de-ai săi la 40 de ani și a lui Lisa Marie la 54 de ani.

În plus, cu 35 de minute înainte de nașterea lui Elvis, fratele său geamăn Jesse s-a născut fără bătăi de inimă, un moment care avea să o marcheze pe mama sa Gladys și care a dus-o la alcoolism.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE