Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Before Your Eyes" este un joc despre viață și moarte pe care îl controlezi clipind

Postat la: 10.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CEO-ul GoodBye World Games, Will Hellwarth, descrie ideea care a stat la baza jocului său: „Ești un personaj întins pe un pat de spital. Nu este clar ce e în neregulă cu tine. Un ceas este pe perete, ticâind. Apoi, tu, jucătorul, persoana din scaun care se joacă, clipești fizic. Scena merge înainte. Ești încă în același pat, dar ceasul a mers înainte".

Ideea inițială s-a transformat în Before Your Eyes, un joc bazat pe narațiune pe care jucătorii îl controlează prin clipire, fiecare închidere a ochilor fiind urmărită de un webcam. Clipirea va duce la progresarea jocului doar dacă o pictogramă metronom se bifează în partea de jos a ecranului, indicându-le jucătorilor că următoarea clipire va încheia scena actuală.

Însă în cazul în care camera urmărește anumite puncte marcate din câmpul vizual, clipitul va dezvălui opțiuni suplimentare de dialog și alegeri cu privire la modul în care scena merge înainte sau va arăta lucruri care nu erau vizibile înainte. Sună destul de alambicat dar trailerul jocului arată mai bine cum funcționează sistemul și pare frumos din punct de vedere estetic, potrivit IGN.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE