Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Au ieșit "scântei" la Hollywood după filmul cu Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence. De ce e nemulțumită actrița

Postat la: 23.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actrița Jennifer Lawrence (31 de ani) a fost pusă să comenteze faptul că a primit mai puțini bani decât partenerul său din filmul "Don't Look Up", nimeni altul decât celebrul Leonardo DiCaprio (47 de ani).

Conform revistei Vanity Fair, Jennifer Lawrence a fost răsplătită cu 25 de milioane de dolari, cu 5 milioane mai puțin decât a încasat DiCaprio. „Uite, Leo contează mai mult în box-office decât mine. Sunt extrem de norocoasă și mulțumită de înțelegerea mea", a răspuns în primă fază Jennifer, înainte de a extinde subiectul disparității de salarii între sexe. „Dar în alte situații, din ceea ce am văzut, și sunt sigură că au văzut și alte femei, este extrem de incomod să întrebi despre egalitatea de salariu. Și dacă pui la îndoială ceva care pare inegal, ei îți spun că nu e vorba de discriminare, dar nici nu pot spune despre ce este vorba cu exactitate", a completat Lawrence.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE