Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Au facut amor la "Ferma" de la PRO TV, au iesit din emisiune, iar acum au dat cartile pe fata

Postat la: 02.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Brigitte Nastase si Florin Pastrama se intrec in gesturi de iubire unul fata de celalalt. Astazi, cumnatul lui Pepe a surprins-o pe partenera lui de viata cu o declaratie de dragoste in vazul lumii, dupa ce si-au asumat oficial relatia. Fanii acestuia s-au impartit in doua tabere dupa ce au vazut postarile facute pe cunoscutele retele de socializare.

In varsta de 41 de ani, Florin Pastrama si-a schimbat fotografia de profil de la Facebook cu o poza in care apare in timp ce o saruta pasional pe Brigitte Nastase, care este cu un an mai mare decat el. Acest gest a fost catalogat de multi ca o declaratie de iubire, avand in vedere ca nu este o imagine oarecare urcata pe cunoscuta platforma de socializare. Aceeasi fotografie a fost postata de tanarul afacerist si contul sau de Instagram, unde a scris urmatorul mesaj: "#noi #ferma #unnouinceput #protv #brigittenastase #florinpastrama #faraidinceai". Fanii lui Florin Pastrama s-au impartit in doua tabere: unii accepta relatia pe care o are cu Brigitte Nastare, iar altii, nu. "Sper sa fii fericit si felicitari", "Nu te supara, boss, da' Raluca e piesa pe langa Brigitte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE