Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Arnold Schwarzenegger susține că "nu există viață după moarte" și că creștinii sunt "niște mincinoși nenorociți"!

Postat la: 08.06.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Raiul și iadul sunt simple fantezii fără nicio distincție, potrivit lui Arnold Schwarzenegger, care a fost intervievat de Danny DeVito pentru revista Interview pe tema "Ce ne așteaptă în viitor".

Potrivit lui Schwarzenegger, care își promovează noul său serial Netflix Arnold, moartea marchează sfârșitul suprem și nu există nicio existență dincolo de acest punct. Actorul în vârstă de 75 de ani a afirmat cu tărie că creștinii care spun altceva sunt "niște mincinoși nenorociți".

Starul din Terminator a spus:  "Îmi amintește de întrebarea pe care mi-a adresat-o Howard Stern. 'Spune-mi, guvernatorule, ce se întâmplă cu noi când murim?' I-am răspuns: 'Nimic. Ești la doi metri sub pământ. Oricine îți spune altceva este un mincinos nenorocit'".

"I-am spus: 'Nu știm ce se întâmplă cu sufletul și cu toate chestiile astea spirituale în care nu sunt expert, dar știu că trupul, așa cum ne vedem acum, nu ne vom mai vedea niciodată așa'".

Fostul Mister Univers a mai declarat că, spre deosebire de mulți oameni, el se simte confortabil cu moartea, înainte de a adăuga că raiul, în opinia sa, nu este altceva decât o "fantezie" colportată de escroci și iluștri.

Fostul guvernator al Californiei a declarat că în ultimele două decenii și-a pierdut aproximativ cincisprezece prieteni din perioada în care făcea culturism, iar realitatea tragică a timpului nostru limitat pe pământ l-a forțat să-și schimbe perspectiva asupra posibilității unei vieți de apoi.

"Când oamenii vorbesc despre: 'Îi voi revedea în rai', sună atât de bine, dar realitatea este că nu ne vom mai vedea unii pe alții după ce vom fi plecat. Asta este partea tristă. Știu că oamenii se simt confortabil cu moartea, dar eu nu'', a spus el.

În altă ordine de idei, Schwarzenegger a dezvăluit recent momentul în care i-a "zdrobit" inima fostei sale soții Maria Shriver, dezvăluind că este tatăl fiului menajerei lor, Mildred Baena, Joseph.

Schwarzenegger a spus că Shriver, în vârstă de 67 de ani, l-a confruntat în 2011 prin intermediul consilierului lor matrimonial cu privire la paternitatea sa, potrivit The Sun.

Sunt așteptate mai multe dezvăluiri despre încercările și tribulațiile sale personale într-un nou documentar în trei părți, Arnold, care începe să fie difuzat miercuri pe Netflix.

Un sinopsis oficial spune că documentarul "relatează călătoria lui Arnold Schwarzenegger de la mediul rural din Austria la cele mai înalte eșaloane ale visului american" și conține interviuri cu Schwarzenegger împreună cu "prieteni, dușmani, actori și observatori".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE