Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Țara în care chelioșilor li se taie capul! Localnicii cred că acesta conține aur

Postat la: 26.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O credință tradițională reprezintă un adevărat pericol pentru bărbații cu chelie care călătores în anumite zone din Mozambic. Chiar anul acesta, Poliția a anunțat că un bărbat chel a fost decapitat într-o crimă ritualică, iar autorii intenționau să vândă capul acestuia unui client din Mali, dar cum acesta n-a mai venit, capul a fost abandonat într-un oraș din centrul țării.

Nu este prima dată când se întâmplă asta. Acum cinci ani, în districtul Milange din provincia Zambezi, poliția din Mozambic a avertizat că bărbații fără păr ar putea fi victimele crimelor ritualice, după ce au avut loc cinci astfel de decapitări. Potrivit superstiţiilor locale, răspândite de vracii africani, capetele cu chelie conţin aur şi, folosite în anumite ritualuri, pot aduce bogăţie. Tăierea și apoi vânzare unor anumite părți ale corpului este des întâlnită în țări precum Mozambic, Malawi și Tanzania, unde se crede că ele pot aduce avuție sau chiar noroc în dragoste.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE