Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Țara care deţine "recordul" cu cele mai frumoase femei din lume

Postat la: 09.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Este de-ajuns să ne uităm la câteva ediţii Miss Universe ca să identificăm ţările în care trăiesc cele mai frumoase femei. Totuşi, tiparele de frumuseţe se schimbă permanent, iar globalizarea duce la un amestec al trăsăturilor care intervine în această hartă estetică.

Pentru majoritatea, insulele Caraibe sunt reprezentarea raiului pe pământ, iar de acolo descind mândre Eve care au adus şase titluri ale frumuseţii absolute: cinci Miss Universe şi un Miss World. În 1975, Wilnelia Merced a fost primul şi singurul model portorican câştigător al unui trofeu Miss World. Juriul celuilalt concurs le-a iubit mai mult pe compatrioatele ei, care le-a oferit cinci titluri în anii următori: Marisol Malaret în 1970, Deborah Carthy-Deu în 1985, Dayanara Yari Torres Delgado în 1993, Denisse Maria Quiñones August în 2001 şi Zuleyka Jerris Rivera Mendoza în 2006. Dintre ele, cea mai cunoscută este Dayanara, artistă completă şi scriitoare, care a devenit ambasador al UNICEF şi a înfiinţat o fundaţie prin care să ajute copiii defavorizaţi din ţara sa natală.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE