Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Anna Lesko s-a decis, in fine! Cine e cel mai bun la pat dintre foștii ei iubiți

Postat la: 10.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anna Lesko nu a facut chiar un clasament în ceea ce privește "prestația tehnica" al foștilor parteneri, doar că atunci când este întrebată, focoasă moldoveancă - despre care oamenii cu care a lucrat au o părere foarte bună! - spune tot, fără să se ascundă după o falsă pudoare.

Așa că evident că Anna Lesko nu s-a fofilat atunci când a chemat-o Cătălin Măruță la rubrica "Spui tot sau îți ia gura foc". Și întrebările nu au fost chiar dintre cele mai prietenoase. Momentul de maximă delicatețe, ca să-i spunem așa, a fost acela când a fost nevoită să spună cu cine a avut cele mai reușite partidele de amor dintre Irinel Columbeanu, Marian Ionescu și Codin Maticiuc. Iar cântăreața a mărturisit: cu Codin s-a potrivit întotdeauna perfect!

Anna a spus că i-au rămas bine în memorie episoadele fierbinți trăite alături de Maticiuc. Doar că n-a vrut să dezvolte mai mult, deoarece în prezent, el trăiește cea mai serioasă poveste din viața lui, alături de o femeie superbă care i-a făcut cel mai prețios cadou, o fetiță. Frumoasa artistă în vârstă de 41 de ani a dat, insa, detalii picante din viața ei amoroasă cu ceilalti parteneri, a dezvăluit că a avut parte de amor nebun. Anna a spus că s-a iubit în casa părintească, la pădure, dar și la bordul unui avion.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE