Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Andreea Antonescu, despre divorțul Andreei Bălan de George Burcea. "S-au despărțit strict pe probleme de droguri"

Postat la: 30.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Antonescu este o altă vedetă care s-a alăturat echipei de la Ferma, iar în ediția de marți seară, ea a făcut declarații neașteptate despre relația cu Andreea Bălan și divorțul prietenei sale de George Burcea și el prezent în show-ul de la PRO TV.

"Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui", a declarat Andreea Antonescu, la scurt timp după ce a ajuns în Fermă.

Pe lângă George Burcea, nici ceilalți concurenți nu s-au arătat prea încântați de sosirea în Fermă a Andreei Antonescu. "Nu m-am pregătit într-un mod deosebit, dar știu că mi-am dorit foarte tare să merg. Eram sigură că va fi o experiență unică, așa că am acceptat fără stau pe gânduri. Cred că vor fi momente, situații cu care nu m-am confruntat vreodată, și asta îmi place extrem de tare în viață. Psihic sunt pregătită, fizic nu prea pot spune că sunt, deoarece la sală nu am mai fost de vreo 10 ani", a spus Andreea Antonescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE